Gamersnet.nl

Aaron Eckhart: Geen Two-Face in The Dark Knight Rises

Terwijl er steeds meer bekend wordt gemaakt over The Dark Knight Rises, proberen fans steeds meer een beeld te vormen van wat Christopher Nolan van plan is met zijn derde en laatste Batman-film. Hoewel er nog veel onduidelijk is over de personages die in de film zullen verschijnen, is er nu een naam die we definitief kunnen doorstrepen: Two-Face.

Aaron Eckhart, die in The Dark Knight de rol van Harvey Dent alias Two-Face speelde, bevestigde dat hij niet te zien zal zijn in The Dark Knight Rises. Een grote schok voor hem, al heeft de acteur ook begrip voor de nieuwe weg die Nolan in wil slaan:

“Chris and I had a meeting, on the beach, just the two of us … I said, ‘Chris, a lot of people are asking me if I’m in the next ‘Batman.’ And Chris said, ‘Yes?’ I said, ‘Am I?’ He looked at me and he said, ‘No.’

I was heartbroken. But Chris has his reasons and my life must go on … Honestly, it was Heath’s movie to go on … We had a great movie. I’m so honored to be a part of that movie. I know Chris has got something in store that is going to blow everybody away.”

Er was nog altijd veel discussie over Two-Face, aangezien niet iedereen het er over eens was dat hij dood was aan het einde van The Dark Knight. Volgens sommigen was dit een truc van Christopher Nolan, anderen vonden het sowieso te voor de hand liggend dat hij echt dood zou zijn. Hoe het ook met Two-Face gesteld is, we zullen hem dus niet gaan zien in The Dark Knight Rises.