Crytek bezig met een MMOFPS genaamd Warface

De Koreaanse tak van Crytek heeft vandaag aangekondigd dat het met het nieuwe spel Warface bezig is. Op dit moment is er nog maar weinig over de game bekend. Alleen de Aziatische site GNN schijnt meer over het spel te weten. Onze vertaal kunsten zijn niet heel erg goed, maar het lijkt erop dat Warface een MMOFPS gaat worden.

Het spel zal draaien op de nieuwe CryEngine 3, wat in ieder geval voor mooie plaatjes zal zorgen. Er zal zowel PvE- (player versus environment) als PvP-content (player versus player) beschikbaar zijn. Crytek is al vergevorderd met de ontwikkeling van het spel en is nu opzoek naar partners om de game op de markt te brengen. Het kan zijn dat dit alleen in Korea en omstreken zal gebeuren, maar wij hopen op een wereldwijde release. Wanneer we de game kunnen verwachten is dus nog niet duidelijk en ook over de platformen is nog niets gezegd, al kunnen we van Crytek zeker een release op de PC verwachten.

Bekijk hieronder alvast de eerste twee screenshots van Warface.

Update: Het is inmiddels bekend geworden dat Warface een free-to-play MMOFPS is dat zich op de Aziatische markt gaat richten. We hopen dat Crytek de game ook ooit in Europa uit zal gaan brengen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Kpyne's avatar

    wordt zeker weer net zo zwaar als Crysis… En warface klinkt als een scheldwoord 🙄

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Volgens mij heb ik ooit iets over Warface gelezen. Ben benieuwd, het is nog te vroeg om goed te kunnen oordelen. Maar zoals het hier staat, komt het veelbelovend over. Hopelijk een wereldwijde release, teminste weer wat om naar uit te kijken tussen de fps gerne.

  3.   
    ShadyXL's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Volgens mij heb ik ooit iets over Warface gelezen. Ben benieuwd, het is nog te vroeg om goed te kunnen oordelen. Maar zoals het hier staat, komt het veelbelovend over. Hopelijk een wereldwijde release, teminste weer wat om naar uit te kijken tussen de fps gerne."

    Je las mijn gedachten 😉

  4.   
    desxeon's avatar

    Ik ben benieuwd, zal er natuurlijk weer beeldschoon uitzien met die Engine.:)

  5.   
    G.Design's avatar

    Kpyne schreef, "wordt zeker weer net zo zwaar als Crysis… En warface klinkt als een scheldwoord 🙄 "

    Cryengine 3 is btr geprogrammeerd en gebalanceerd;) zal mooier en minder zwaar worden.
    Niet zo snel in het wilde roepen

  6.   
    soulzx3's avatar

    k zie vanzelf wel wat voor spel het is

  7.   
    JonsoN's avatar

    Alleen voor de Aziatische landen.. wat een onzin zeg, Crytek is een duits bedrijf, laat het dan ook wereldwijd uitkomen..

    Ziet er leuk uit trouwens 🙂

  8.   
    yaxxo's avatar

    Ik denk dat deze ook wel naar de EU komt, het is Crytek, en dat is ook meteen de reden waarom ik denk dat hij goed word

  9.   
    thijs96's avatar

    ziet er veelbelovend uit!