Casting is begonnen voor Ghostbusters 3

De casting voor Ghostbusters 3 is begonnen. De opnames voor de film staan gepland voor mei 2011 en daarmee lijkt er nu eindelijk beweging in het project te komen. De officiële beschrijving van de film luidt als volgt:

A ragtag group of paranormal researchers reopen their notorious ghost removal service, and a new generation of Ghostbusters is brought on board to be green slimed and trained to contain the mischievous spirits.
Voorlopig bestaat de cast voor Ghostbusters 3 al uit Dan Aykroyd, Harold Ramis, Bill Murray, Ernie Hudson en Signourney Weaver. Ook Anna Faris (Scary Movie) wordt genoemd als een van de sterren die haar opwachting in de film zal maken. Er is echter nog niks bekend over de rol die zij dan zou moeten gaan spelen, dus het is nog even afwachten hoe serieus dit moet worden genomen.

Ivan Reitman neemt de regie van de film op zich. Zijn carrière stond een tijdje op een lager pitje. De bekendste film van de regisseur van de laatste tijd is de komedie No Strings Attached, die in januari in première gaat.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren