Veel projecten geannuleerd tijdens herstructurering Ubisoft

Ubisoft maakte gedurende de maandelijkse presentatie voor investeerders aan hen hun herstructureringsplannen bekend. Hierin vertelde het Franse bedrijf onder andere dat er veel games in dit proces zijn geannuleerd en dus het levenslicht niet meer zullen zien. In de afgelopen zes maanden had Ubisoft 200 werknemers moeten ontslaan bij zowel de distributietak van het bedrijf alsmede bij ontwikkelstudio’s. Deze herstructurering kostte Ubisoft eenmalig 62 miljoen euro en het bedrijf hoopt hiermee te voorkomen nog meer geld te verliezen.

Een van de geanuleerde games is min of meer bekendgemaakt, maar er zijn er veel meer. Deze titel zou een Nintendo 3DS-project zijn, die bestond uit een flink aantal minigames. Nadat het project werd afgekapt is een van de designers Michael Jackson: The Experience voor de Nintendo DS en PlayStation Portable gaan ontwikkelen.

Welke games verder niet meer zullen verschijnen is niet duidelijk, maar hopelijk behoord een titel als Beyond Good & Evil 2 niet bij de projecten die in de herstructurering verloren zijn gegaan.

  1.   
    Tha Destiny's avatar

    Beyond Good & Evil 2 zou juist wel eens een game kunnen zijn die is geannuleerd, niet echt een game die gaat aanslaan bij het grote publiek.

  2.   
    MaTriX's avatar

    De fan base van Beyond Good and Evil is groter dan je denkt, ik hoop ook niet dat BGAE2 tot de geannuleerde games hoort tevens hoop ik dat I`m Alive ook nog steeds gaat komen.

  3.   
    ShadyXL's avatar

    MaTriX schreef, "De fan base van Beyond Good and Evil is groter dan je denkt, ik hoop ook niet dat BGAE2 tot de geannuleerde games hoort tevens hoop ik dat I`m Alive ook nog steeds gaat komen."

    Ik hoop ook dat die twee games niet zijn geannuleerd 🙂

  4.   
    JonsoN's avatar

    Zit een redelijk grote kans in dat i am alive is geannuleerd, want we hebben nog weinig gehoord van deze game, en ik denk dus dat we niks meer over deze game gaan horen, behalve dan dat hij is geannuleerd.

  5.   
    GBA43's avatar

    JonsoN schreef, "Zit een redelijk grote kans in dat i am alive is geannuleerd, want we hebben nog weinig gehoord van deze game, en ik denk dus dat we niks meer over deze game gaan horen, behalve dan dat hij is geannuleerd."

    Inderdaad, ik heb er 1 post over gelezen, thats it, laat deze game dan maar zitten.
    Als Beyond Good & Evil 2 maar komt!
    😆