Starcraft II zet record in negatieve zin

StarCraft II: Wings of Liberty heeft het record van de grootste hoeveelheid data-overdracht op zijn naam staan, dit blijkt uit de laatste statistieken van BitTorrent. Zij melden namelijk dat de game al 2,3 miljoen keer gedownload is. Dit komt neer op een netto data-overdracht van 15,77 petabytes en dan moet je jezelf voorstellen dat een petabyte duizend terabyte’s zijn. Het spel heeft in drie maanden tijd meer data overgedragen via BitTorrent dan alle andere torrents in negen jaar tijd.

Dat is natuurlijk een hele prestatie, maar Blizzard zal hier hoogstwaarschijnlijk niet blij mee zijn. Zeker als je naar het feit kijkt dat het bedrijf er alles aan probeert te doen om de piraterij van haar games tegen te houden.

  1.   
    ikketjuh's avatar

    Ik moet toegeven dat ik daar aan heb meegedragen, maar ik ben nog iet eens in de buurt gekomen van de installer. ๐Ÿ˜›

  2.   
    aliendydo's avatar

    Ik hem hem gedownload en daarna gekocht voor de MP ๐Ÿ˜›

  3.   
    Neolite's avatar

    Het leuke is, dat het onmogelijk is om tegen echte mensen te spelen. Dus iedereen die het gedownload heeft, kan de singleplayer doen en daar blijft het bij. Zelfs geen lan met cracked versies.
    Blizzard mag het dan wel niet leuk vinden, ze maken er niet minder winst om. Starcraft 2 is een spel wat je koopt voor de multiplayer. Aangezien dat dan dus niet kan…. ๐Ÿ˜‰

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Ik denk dat er genoeg mensen zijn die geen behoefte hebben aan multiplayer. Ook een game als CoD wordt door behoorlijk wat mensen alleen voor de singleplayer gekocht, als is het maar omdat ze geen schijn van kans hebben in de multiplayer.. ๐Ÿ˜‰

  5.   
    ricklen's avatar

    Dit spel is netzo vet, als je em gedownload hebt en je wilt eigenlijk multiplayer doen dan zou ik hem cker aanraden om te kopen. ๐Ÿ™‚

  6.   
    UberProSure's avatar

    lol wel een dikke… uh.. FAIL! ๐Ÿ˜ณ

  7.   
    GBA43's avatar

    yea ik heb ook een bijdrage geleverd, geen dank! ๐Ÿ™‚

  8.   
    desxeon's avatar

    Je kan het illigale downloaden toch nooit stoppen of je moet internet verbieden maar ik denk niet dat iedereen daar op zit te wachten.

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    desxeon schreef, "Je kan het illigale downloaden toch nooit stoppen of je moet internet verbieden maar ik denk niet dat iedereen daar op zit te wachten."

    Nee precies maar ja niks aan te doen.

  10.   
    soulzx3's avatar

    ja een goeie game he dan krijg je dat

  11.   
    Gheluwe's avatar

    vind ik dom

  12.   
    ShadyXL's avatar

    Volgens mij zullen ze ook ooit die MP hacken ๐Ÿ˜‰ Hebben ze ook bij Modern Warfare 2 gedaan.. -IETS-IWnet.. Ik weet niet meer precies hoe die heet, maar mijn vriend had die dus ๐Ÿ˜‰ SC 2 verdiend het niet om gedownload te worden.. Echt een mooie game ๐Ÿ˜‰ Kopen is gewoon het beste.

  13.   
    a88's avatar

    ikketjuh schreef, "Ik moet toegeven dat ik daar aan heb meegedragen, maar ik ben nog iet eens in de buurt gekomen van de installer. ๐Ÿ˜› "

    Tja wie niet.

  14.   
    Mr Sonic's avatar

    Wat een fail.