Larry Charles weer samen met Sacha Baron Cohen voor The Dictator

Goed nieuws voor fans van Sacha Baron Cohen en zijn bijzondere typetjes, want na Ali G, Borat en Brüno komt er een nieuwe film aan: The Dictator. De regie is net als bij de films over Borat en Brüno weer toegewezen aan Larry Charles, die graag weer samen wil werken met de grappenmaker.

Enkele maanden geleden werd The Dictator al opgepikt door Paramount, nadat ze Cohen een vrij riant bedrag hadden geboden. Paramount was onder meer met Sony Pictures in de race voor de rechten op de film en men stuurde zelfs twee geiten met Paramount-shirts aan naar Cohen en zijn management, wat ze wel konden waarderen.

In The Dictator speelt Cohen naar verwachting twee rollen: een geitenhoeder (vandaar de geiten van Paramount) en een afgezette, buitenlandse dictator die verdwaald raakt in de Verenigde Staten. Het ziet er op het eerste gezicht naar uit dat The Dictator nu al diepgaander wordt dan Brüno, wat sowieso een goed iets is.

In 2006 was de hele wereld nog “very nice!” dankzij Borat, maar Brüno wist nooit aan te slaan als typetje van Sacha Baron Cohen. We hopen dat The Dictator weer ouderwets grappig gaat worden.


RESTECP! High Five! Fail!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren