Gaat Xseed Tales Of-games in het Westen uitgeven?

Er gaan enkele geruchten de ronde dat uitgever Xseed wel eens een aantal Tales Of-game naar het Westen kan gaan brengen. Als reactie op een vraag hierover van iemand op Facebook antwoordde een werknemer van het bedrijf met de volgende tekst:

We’d be honored to work on the series if ever given the opportunity, but not our decision to make.
Of Xseed de games in het Westen gaat uitgeven is dus vooralsnog onbekend, maar de mogelijkheid komt niet uit het niets vallen: er bestaat namelijk al enige tijd een relatie tussen de makers van de serie, Bandai Namco, en uitgever Xseed. Laatstgenoemde heeft namelijk al eerder enkele titels van Bandai Namco uitgegeven, zoals Retro Game Challenge, Fragile, en Sky Crawlers: Innocent Aces. Sky Crawlers werd In Europa overigens wel door Namco Bandai Games zelf uitgegeven.

De vraag rest dus nog steeds of Namco Bandai een van diens belangrijkste series durft uit te lenen aan het relatief kleine Xseed. Wanneer er meer bekend is laten we het jullie uiteraard weten.

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Zou wel erg mooi zijn want het is erg jammer dat de meeste tales of-games europe voorbij gaan.

  2.   
    crazyshine4722's avatar

    Ik heb tales of vesperia gespeeld en ik moet eerlijk toegeven dat het een hele mooie game was/is. En ik zou graag meerdere tales of games hier zien verschijnen:).

  3.   
    Gheluwe's avatar

    als ze maar -nog- beter zijn dan gta4 en andere coole games is het goe 😳

  4.   
    Mainte's avatar

    Tales of Phantasia op de GBA was leuk, en bovengenoemde Fragile Dreams een van de beste Wii spellen. Laat maar komen allemaal.