EA prijst recordbrekende FIFA 11

FIFA 11 ligt nog maar een maand in de winkels, maar nu al heeft de game alle vorige records die golden voor delen uit de bekende voetbal-serie, gebroken. De game is namelijk, zo maakte EA gisteren bekend, al bijna acht miljoen keer verkocht. John Schappert, topman bij EA, zei gisteren het volgende tijdens een bijeenkomst van investeerders:

“Our soccer game, FIFA 11, is breaking worldwide sales record. The game has sold in almost eight million units to date, up more than 20 per cent over last year’s great performance. FIFA 11 has captured a worldwide segment share of more than 80 per cent. It remains the number one title on Europe and has sold almost twice as many units as the number two game in Europe. This is amazing growth from our largest franchise, which has sold, life-to-date, over 100 million units.”

  1.   
    nanathan's avatar

    fifa rulez.

    ze hebben altijd wel iets nieuws maar ik koop toch maar om de 2 jaar fifa omdatk ik de vernieuwingen niet goed genoeg vind voor de prijs die je betaald. Mijn fifa 10 doet het nog zeker heel goed.

  2.   
    ms13694's avatar

    beste voetbALGAME!XE

  3.   
    ExtremeDotCom's avatar

    fifa is nog altijd de voetbalgame,daar kan pes niet tgn op

  4.   
    fdennis's avatar

    NoobstopSoon schreef, "fifa is nog altijd de voetbalgame,daar kan pes niet tgn op"

    Nou ik heb fifa en vorig jaar had ik pes maar de gezichten van de spelers zien er bij pes wel 10x mooier uit dan bij fifa hoor. De gameplay van fifa vind ik onveranderd gebleven en dat je een keeper bent werkt ook voor geen meter. Altans bij mij niet heb nu 7x gespeelt als keeper en 7x werd de stand 0-0 en ik had steeds niks tedoen dus daar klopt ook weinig van.

  5.   
    Free Roamer's avatar

    Fifa is toch ook super

  6.   
    rubenat's avatar

    dit is toch gewoon weg ziek

    fifa is gewoon de beste voetbalgame

  7.   
    RoHoutje's avatar

    FIFA is en blijft de beste. 😆

  8.   
    toeter83's avatar

    fdennis schreef, "

    ”NoobstopSoon” schreef, "fifa is nog altijd de voetbalgame,daar kan pes niet tgn op"

    Nou ik heb fifa en vorig jaar had ik pes maar de gezichten van de spelers zien er bij pes wel 10x mooier uit dan bij fifa hoor. De gameplay van fifa vind ik onveranderd gebleven en dat je een keeper bent werkt ook voor geen meter. Altans bij mij niet heb nu 7x gespeelt als keeper en 7x werd de stand 0-0 en ik had steeds niks tedoen dus daar klopt ook weinig van."

    Lekker boeiend of de gezichten mooier zijn. En de gameplay is tien keer zo goed als verleden jaar dus ik weet niet welk spel jij speelt. En als je niks de te doen heb als keeper moet je hem mischien is op wereldklasse zetten dan verandert er heel veel.

  9.   
    Denny9's avatar

    FIFA is gewoon de beste, het lijkt het meest op voetbal en het geeft je een echt wedstrijd gevoel als je een potje aan het spelen bent. als je dan bijv. naar PES kijkt, springen de tranen in je ogen. het lijkt niet eens op voetbal en voelt niet op een echte wedstrijd en de annimaties zijn heel slecht. (PES is wel in de vooruitgang moet ik zeggen vergelijken met de vorige edities) FIFA RULEZ. x

  10.   
    ShadyXL's avatar

    Fifa forever! 😛 (ik ben geen fifa fan-boy, PES is ook vet maar ik vond FIFA gewoon beter ;))