Greenberg: Kinect zal bij launch meer verkopen dan Wii

Aaron Greenberg van Microsoft heeft laten weten dat hij er zeker van is dat de verkopen van Kinect tijdens de launch die van de Wii, vier jaar geleden, zullen overtreffen.

“We haven’t given any projections beyond this holiday, but this will be the largest launch we’ve ever had as a business. We’ll definitely sell more sensors than the Wii sold when it launched or the Xbox 360 sold when it launched.”
Greenberg deed al eerder grote uitspraken over Kinect. Zo zei hij onder meer dat de sensor dit najaar maar liefst drie miljoen keer over de toonbank zal gaan.

 1.   
  DutchFreeze's avatar

  So what.?
  Maar ff een vraagje,… Kinect was toch allang uit of niet?

 2.   
  R1chardTM's avatar

  DutchFreeze schreef, "So what.?
  Maar ff een vraagje,… Kinect was toch allang uit of niet?"

  Nope ligt begin november in de winkel. Om precies te zijn 10 november in Nederland. 🙂

 3.   
  desxeon's avatar

  Het zal mij benieuwen, de Wii is wel veel keer verkocht en het is een grote stap voor MS.

 4.   
  Dude…'s avatar

  de pre orders waren toch al uitverkocht? dan moeten ze minstens al op 1 miljoen zitten

 5.   
  GameAC's avatar

  Dat kan best. Kinect profiteert van de 360 userbase. En fanboys en marketing natuurlijk, want anders wil niemand die troep.

 6.   
  Tha Destiny's avatar

  Dude… schreef, "de pre orders waren toch al uitverkocht? dan moeten ze minstens al op 1 miljoen zitten"

  Hoe kom je daar nou bij?
  Kinect is leuke technologie jammer dat het op geen enkele wijze precies is, Kinect gaat geen enkele goede game krijgen voor de niet casual gamer.

 7.   
  sthij's avatar

  DutchFreeze schreef, "So what.?
  Maar ff een vraagje,… Kinect was toch allang uit of niet?"

  dit is erg veel geld voor ze en de xbox kan nog lkkr lang zonder vervanger komen

 8.   
  MaTriX's avatar

  GameAC schreef, "Dat kan best. Kinect profiteert van de 360 userbase. En fanboys en marketing natuurlijk, want anders wil niemand die troep. "

  Is dat niet iets wat op alles gebeurt, zo zal de 500e editie van de Suske en Wiske over 20 jaar ook geweldig verkopen en zo liepen de Speelstation fanboys ook allemaal naar de winkel voor die genotsknots, wat voor jou troep is is voor een ander leet vermaak en dat heb je op de Wii op de PS3 en op de Xbox en zelfs op de PC.

 9.   
  GameAC's avatar

  MaTriX schreef, "

  ”GameAC” schreef, "Dat kan best. Kinect profiteert van de 360 userbase. En fanboys en marketing natuurlijk, want anders wil niemand die troep. "

  Is dat niet iets wat op alles gebeurt, zo zal de 500e editie van de Suske en Wiske over 20 jaar ook geweldig verkopen en zo liepen de Speelstation fanboys ook allemaal naar de winkel voor die genotsknots, wat voor jou troep is is voor een ander leet vermaak en dat heb je op de Wii op de PS3 en op de Xbox en zelfs op de PC."

  Nou, sommige producten koop je ook omdat ze meerwaarde hebben. Kinect niet.

 10.   
  Batman360x's avatar

  Kinect zal volgens mij heel wat jongeren (kids) aantrekken …

 11.   
  BerryZ's avatar

  Kinect meer dan Wii? Lijkt me onzin. Niet eens iedere xbox-eigenaar weet wat Kinect is. Achja ik ben geen econoom, maar we zullen zien.

 12.   
  calkie's avatar

  net zoals ik zijn er veel gamende ouders . en ik ga kinect ook halen voor mijn kinderen en dan zie ik wel of het mijn ding is of niet . maar het lijkt mij geweldig voor mijn kinderen .

 13.   
  RoHoutje's avatar

  Dacht ik al… Kinect is beter dan Wii. 😉

 14.   
  MaTriX's avatar

  GameAC schreef, "

  ”MaTriX” schreef, "[quote=”GameAC”].."

  Is dat niet iets wat op alles gebeurt, zo zal de 500e editie van de Suske en Wiske over 20 jaar ook geweldig verkopen en zo liepen de Speelstation fanboys ook allemaal naar de winkel voor die genotsknots, wat voor jou troep is is voor een ander leet vermaak en dat heb je op de Wii op de PS3 en op de Xbox en zelfs op de PC."

  Nou, sommige producten koop je ook omdat ze meerwaarde hebben. Kinect niet. [/quote]

  En jij weet dat door ?, Kinect is nog niet eens uit en jij weet al dat het geen meerwaarde heeft dat vind ik knap en komt meer over als glazen bol kijken, ik zou zeggen wacht tot het product er is en of het goed verkoopt en of het een product blijkt te zijn wat de mensen bezig blijft houden, iets wat we pas over minstens een jaar kunnen zeggen.
  Ik zelf en denk heel hoop andere mensen kopen niet iets om te zien of het meerwaarde heeft of niet mensen kopen iets als ze denken dat ze ermee een hele hoop plezier gaan hebben, als ik een TV koop dan doe ik dat om er plezier mee te hebben niet om hem aan de muur op zolder te hangen en te hopen dat tie over 300 jaar 50 miljoen euro waard is.

 15.   
  ShadyXL's avatar

  Eigenlijk denk ik dat de Kinect beter is dan de WII. (Als ze Zelda releasen voor de Kinect.. Dan wel xD) 😛