Batman 3 wordt ‘The Dark Knight Rises’; geen Riddler en geen 3D

Christopher Nolan heeft in een zojuist gepubliceerd interview gemeld dat zijn derde Batman-film door het leven gaat als The Dark Knight Rises. Daarnaast vertelde de regisseur ook wat meer over de personages. Zo maakte hij een einde aan het gerucht dat The Riddler wellicht een vijand van Batman zou worden in de nieuwe film, want dit blijkt simpelweg niet waar te zijn. Nolan verklaarde:

“It won’t be the Riddler. We’ll use many of the same characters as we have all along, and we’ll be introducing some new ones.”
Daarnaast schijnt het dat Nolan uitgebreid gesproken heeft met Warner Bros. over het al dan niet filmen in 3D. Nolan is hier geen grote fan van en hij lijkt zijn zin te krijgen, want volgens het interview zal The Dark Knight Rises niet in 3D worden uitgebracht. In plaats daarvan zal er wel weer in IMAX worden gefilmd.

Veel nieuws ineens over Batman 3, die we vanaf nu maar The Dark Knight Rises zullen gaan noemen. Al weten we eigenlijk nog steeds niet veel over de inhoud van het verhaal…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren