Demon Hunter is de vijfde klasse van Diablo III

Op de BlizzCon van dit jaar, Blizzard’s eigen evenement, is de vijfde en tevens de laatste klasse van Diablo III officieel bekendgemaakt. Deze klasse zal door het leven gaan als de “Demon Hunter” en zal de speler op lange afstand vijanden laten uitschakelen. Wel beloofde Blizzard dat de Demon Hunter een stuk flexibeler dan een simpele lange afstandsaanvaller.


Het Diablo III design team beschreef de Demon Hunter als een mix tussen de Amazon- en Assassin-klasses van Diablo II. Ze kunnen gebruik maken van (twee) kruisbogen, ze kunnen vallen plaatsen en deze klasse kan ook granaatachtige voorwerpen gooien. De granaten kunnen tegen muren, vijanden of andere obstakels worden gegooid, waardoor ze weerkaatsen. Tot slot zullen de Demon Hunters ook de “anti-hero”-klasse vormen van Diablo III en heeft Blizzard bevestigd dat de “multi-shot”-vaardigheid, een aanval die de Amazon-klasse in Diablo II kon gebruiken, tevens zijn weg zal vinden in het arsenaal van de Demon Hunter.

De andere klassen waarmee in het derde deel van de Diablo-reeks gespeeld kan worden zijn de Barbarian, de Witch Doctor, de Wizard en de Monk. Daar is bij deze dus de Demon Hunter aan toegevoegd. Wanneer we het spel kunnen verwachten is nog steeds onbekend, maar enkele geruchten spreken over november 2011.

  1.   
    RoHoutje's avatar

    Dat plaatje ziet er vet uit.

  2.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Vet 😳