PRIJSVRAAG: Win 10x 2 kaarten voor Sex and the City 2 Party

Op 10 november verschijnt Sex and the City 2 op DVD en Blu-ray en om deze release te vieren worden er diverse party’s georaniseerd in het land, die volledig in het teken staan van Sex and the City. Vrijdag 29 oktober is er een feest vol glitter en glamour in de Effenaar in Eindhoven en wij mogen 10x 2 kaarten weggeven voor deze party.

Net als in de film staan feest, mode, muziek en de cocktails op deze avond centraal en de wereldberoemde Fabulous Shaker Boys schenken speciale cocktails die met Baileys zijn ontwikkeld. Dus ook voor de nodige drankjes kom je helemaal aan je trekken op het feest. Als je wint kun je dus samen met een vriend of vriendin gaan feesten en op gepaste wijze helemaal losgaan, want er is zelfs een visagist aanwezig om gasten op te maken en de muziek is in handen van een bekende DJ.

Kortom, een geweldige kans voor liefhebbers van de film en natuurlijk ook voor alle anderen die van een gezellige party houden!

Wat moet je doen om kans te maken?
Heel simpel, laat vóór dinsdag 26 oktober aanstaande wat van je horen dat je graag kaarten wilt winnen voor de party. Dit kan door te reageren op dit bericht of iemand van de redactie een PM of e-mail te sturen. De winnaars krijgen spoedig na het sluiten van de prijsvraag een bericht van ons met verdere informatie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren