Gamersnet.nl

Professor Layton vs. Ace Attorney onthuld; eerste beelden beschikbaar


Geheel onverwacht is hij daar plotseling: de aankondiging van Professor Layton vs. Ace Attorney. De game zal een cross-over zijn van respectievelijk de puzzelserie Professor Layton en de advocaten franchise Ace Attorney.

Vorige week wist Capcom ons al nieuwsgierig te maken door op de jubileum site van de Ace Attorney-serie “Witch Trials” te noemen. De puzzels in Professor Layton vs. Ace Attorney blijken “Witch Trials” te heten en de eerdere tease van Capcom blijkt daarom achteraf deze titel te betreffen.

De game kent een combinatie van het oplossen van zowel puzzels als mysteries met Professor Layton en Phoenix Wright. Takumi Shu, de bedenker van de Ace Attorney-serie, schrijft het scenario van de game. In het spel worden Phoenix Wright en Professor Layton en hun hulpjes, Maya en Luke, in een mix van de werkelijkheid en een middeleeuwse wereld geworpen.

Professor Layton vs. Ace Attorney werd aangekondigd op Level 5’s “Vision 2010”-event en ook dit spel zal worden uitgebracht op de Nintendo 3DS. Op dit event zijn ook andere Level 5-games aangekondigd, namelijk Time Travelers en Fantasy Life. Wanneer Professor Layton vs. Ace Attorney uit wordt gebracht is nog onduidelijk.

[SCREENSHOTS]