Disney’s Pirates of the Caribbean-game niet meer in ontwikkeling

Het is gedaan met Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned, want uitgever Disney en ontwikkelaar Propaganda Games hebben de game gecanceld. De ontwikkelaar is zelfs gedwongen om personeel te ontslaan. Angela Emery, vice president of communication bij Disney, vertelde aan kotaku het volgende:

Disney Interactive Studios confirms the cancellation of the Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned video game which was scheduled to be released in 2011. As a result of this decision, Disney Interactive Studios completed a restructuring of Propaganda Games, its Vancouver, BC internal studio, affecting one of the studio’s two development teams. The studio is still in active production of TRON: Evolution, the video game, which will be released on December 7, 2010 with additional DLC (downloadable content) support following the game’s release.
Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned zag er veelbelovend uit, maar helaas zullen we in 2011 niet van de game kunnen gaan genieten. Voor de fans van de piraten-serie een zware domper.

  1.   
    Kpyne's avatar

    NEE! 😥 waarom!??! Het was zo’n gaaf idee! 😥

  2.   
    MaTriX's avatar

    &^^*^%^&U bah waarom hebben ze dat andere spel niet weg gepletterd genaamd Tron, ik zat meer te wachten op deze game dan Tron maar wie weet als Tron af is dat ze deze game weer op pikken.

  3.   
    MisterMDW's avatar

    Kpyne schreef, "NEE! 😥 waarom!??! Het was zo’n gaaf idee! 😥 "

    Helemaal mee eens het zag er gewoon goed uit niets op aan te merken van wat we hebben gezien 😮
    Het kon echt de sid meiers pirates worden voor de next gen…. 😥

  4.   
    Tadao's avatar

    balen, het had hun lifesaver kunnen zijn

  5.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    MaTriX schreef, "&^^*^%^&U bah waarom hebben ze dat andere spel niet weg gepletterd genaamd Tron, ik zat meer te wachten op deze game dan Tron maar wie weet als Tron af is dat ze deze game weer op pikken."

    Ja idd tron is echt zo’n homo figuurtje (excuseer mij voor het grove taalgebruik). Die pirates game was veelbelovend en zag er op de screens erg goed uit, en wat is tron?? iedereen kent pirates of the caribbean en maar weinig mensen kennen tron ( let op nou komen er allemaal mensen van oh ik ken tron het is helemaal geweldig maar ik vind van niet) 😡

  6.   
    Fox's avatar

    … ik haat de bevieligde versie van deze website omdat firefox hem een aanval site vind … =[

  7.   
    wa@'s avatar

    De game Torn lijkt mij ook tof enkel jammer dat dit ten kost gaat van een andere game. want Disney heeft zich ook al bewezen met bijvoorbeeld Pure.

  8.   
    Dude…'s avatar

    dammit 😥

  9.   
    Marijn-8-Gerrard's avatar

    Dit is echt eng, ik heb vanmiddag de 1ste film maar weer eens uit de kast gehaald en bekeken, echt doodzonde dat hij niet meer gemaakt wordt, ik had goede hoop in deze game

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik had er nog niet eens van gehoord eigenlijk maar aan de screenshots ziet er wel leuk uit, Ik vind het wel jammer maar ja wat doe je er aan.

  11.   
    SN0WIE's avatar

    Volgens mij d8en ze dat ze teveel geld zouden verdienen, en dat mag natuurlijk niet 😮

  12.   
    MaTriX's avatar

    gameshark schreef, "

    ”MaTriX” schreef, "&^^*^%^&U bah waarom hebben ze dat andere spel niet weg gepletterd genaamd Tron, ik zat meer te wachten op deze game dan Tron maar wie weet als Tron af is dat ze deze game weer op pikken."

    Ja idd tron is echt zo’n homo figuurtje (excuseer mij voor het grove taalgebruik). Die pirates game was veelbelovend en zag er op de screens erg goed uit, en wat is tron?? iedereen kent pirates of the caribbean en maar weinig mensen kennen tron ( let op nou komen er allemaal mensen van oh ik ken tron het is helemaal geweldig maar ik vind van niet) 😡 "

    Wel ik ken Tron nog wel van vroeger, alleen toen vond ik het al een KUT spel, ja sorry voor mijn taalgebruik maar tis nu eenmaal een KUT spel en weet niet hoe ik het anders moest verwoorden 😀

    En @gameshark ik ben het compleet eens met je opmerking.

  13.   
    ShadyXL's avatar

    Ik vond het er wel goed uitzien.. Maarja alles heeft een eind 🙁 Deze heeft een eind zonder ge-released te worden.

  14.   
    GutZilla's avatar

    Whaaah echt balen….keek egt uit naar deze game… 🙁

  15.   
    XTR17's avatar

    Fox schreef, "… ik haat de bevieligde versie van deze website omdat firefox hem een aanval site vind … =["

    Zal google vind dit. Blijf maar lekker weg hier 😛

  16.   
    i7 Grendel's avatar

    *snik*

  17.   
    FRENZY 14's avatar

    zo jammer .. 🙁

  18.   
    Houserz's avatar

    dat is echt wel jammerlijk….had idd een van de weinige goede piratengames kunnen zijn.