Nieuwe Rune Factory-titel aangekondigd voor de Wii en PlayStation 3

Marvelous heeft zojuist aangekondigd dat de nieuwste Rune Factory-titel, Rune Factory: Oceans, op zowel de Nintendo Wii als de PlayStation 3 zal worden uitgebracht. In de nieuwste uitgave van het Japanse blad Famitsu is dit naar voren gekomen. Rune Factory: Oceans zal alles in huis hebben wat de vorige Rune Factory-games hadden: het dating sim-aspect, de mogelijkheid om te trouwen en het vechten in real-time. Daarnaast kun je ook spelen met zowel een mannelijk alsmede een vrouwelijk personage.

order

Rune Factory: Oceans introduceert een gigantisch beest genaamd Ymir, hierboven afgebeeld, waarmee je oceanen kunt verkennen. Deze gigant kan gehele eilanden oppakken om deze naar andere plekken te verplaatsen. Het is alleen nog onduidelijk of je dit op elk gewenst moment kunt doen of dat het scripted is. Famitsu noemt ook het vechten op de rug van de reus als een mogelijkheid.

Japan kan het spel op 24 februari verwachten, maar wanneer wij op de game kunnen rekenen is nog onbekend. Op de PlayStation 3 is het mogelijk om het spel met de PlayStation Move te spelen.

  1.   
    robmen6's avatar

    klink erg vet

  2.   
    ckerigon's avatar

    Is erg vet idd, maar leest wel beetje raar.
    Komt uit voor wii en PS3 leest je echt bijna nooit, want er de xbox 360 staat er toch 99% van de aangekondigde multiplatforms ertussen.

  3.   
    WesterW's avatar

    ”kitt.h.3″ schreef, "Is erg vet idd, maar leest wel beetje raar.
    Komt uit voor wii en PS3 leest je echt bijna nooit, want er de xbox 360 staat er toch 99% van de aangekondigde multiplatforms ertussen."

    Er zijn wel een aantal gevallen waar dit zo is: het zijn immers de twee platformen die in Japan het meest zijn verkocht. Sengoku Basara: Samurai Heroes is bijvoorbeeld ook een van de titels die zowel de Wii als de PS3 aandoet.