Makers Jak and Daxter: The Lost Frontier ontwikkelen Wii-game

High Impact Games, de ontwikkelaar van onder andere Ratchet and Clank: Size Matters en Jak and Daxter: The Lost Frontier, heeft een nog onaangekondigde Wii-game in ontwikkeling. Zoals vaker het geval in de game-industrie laat een curriculum vitae van een van de werknemers ons dit weten. Letterlijk staat er het volgende op het resumé van een van de vormgevers van High Impact Games: ‘Unannounced title’ (Nintendo Wii).

High Impact Games was oorspronkelijk opgericht door ex-Insomniac werknemers en heeft sindsdien enkel games uitgebracht voor Sony’s consoles en dan met name voor het PlayStation Portable-platform. Deze nog onaangekondigde Wii-titel lijkt de traditie te verbreken. Wanneer we meer weten van dit mysterieuze spel of wanneer een officiële aankondiging wordt gegeven laten we jullie dit uiteraard weten.

  1.   
    DutchYoda's avatar

    Ben benieuwd.

  2.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Shame!! blijf dan bij de PS3 want ik vind het klote dat sony nu weer een goede ontwikkelaar verliest aan de wii

  3.   
    Kpyne's avatar

    benieuwd hoe ze het eraf brengen, R&C was wel leuk in mijn ogen, maar jak niet want ik herkende echte elementen niet meer terug. Hopelijk wordt het een stand alone, dan kunnen ze geen schade brengen 😆

  4.   
    WaaRLaNDeR's avatar

    Wat?

    Jak and Daxter zijn ontzettend vet,
    misschien wel het leukste game duo en hebben mij al vele uren speelplezier opgeleverd.

    Totdat er een nieuwe J&D komt ben ik benieuwd wat ze er voor de wii gaan uitpoepen.