Playlogic werkte aan Fairytale Fights sequel en DLC

Het bloederige sprookje, Fairytale Fights, zal volgens Rick van Beem de PR Manager van Playlogic geen vervolg krijgen. Het bedrijf had de game wel in ontwikkeling, maar nu het failliet is zal de game ook aan een stille dood sterven. De eerste Fairytale Fights ontving veel kritiek en ging niet vaak over de toonbank. Zo zou het spel zich vaak herhalen en zat er een gebrek aan verhaal in. Verder had het bedrijf ook nog DLC voor Fairytale Fights in ontwikkeling, maar ook van deze content zullen gamers weinig te zien krijgen.

Volgens van Beem zou Fairytale Fights 2 (zo noemen we de game dan maar) al de problemen van zijn voorganger van tafel vegen en had de game op de Xbox LIVE Arcade en het PlayStation Network uit moeten komen. Of Playlogic deze belofte waar had kunnen maken zullen we helaas nooit te weten komen. Al heeft van Beem wel een kort filmpje van wat Fairytale Fights content en prototypes online gezet.

 1.   
  Stephan123's avatar

  En ik vond Fairytale Fights juist leuk om te doen. Heel erg jammer 🙁

 2.   
  Lars2TheV's avatar

  Vond het toch ook een aardige game. Het was gewoon je verstand op 0 en gewoon een uurtje “hakken en zagen” met afwisseling van over the top humor. Ik zat toch regelmatig met een big smile voor de buis.

  Zonde…

 3.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Lars2TheV schreef, "Vond het toch ook een aardige game. Het was gewoon je verstand op 0 en gewoon een uurtje “hakken en zagen” met afwisseling van over the top humor. Ik zat toch regelmatig met een big smile voor de buis.
  Zonde…"

  nee ik vond de humor echt slecht, alleeen als je dronken bent is ie mss wel leuk maar anders ook echt niet. maar verder de camera deed niet wat ik wilde, maar het zag er goed uit en het concept was orgineel ik vond het verder wel een leuk spelletje, en heb me dr mee vermaakt, maar de humor is niet echt grappig. Playlogic had wel gewoon moeten blijven want dit is vet kut.