Wellicht een rol voor Tom Hanks in nieuwe film van Kathryn Bigelow

Kathryn Bigelow zette zichzelf duidelijk op de kaart met de film The Hort Locker. Eerder dit jaar won de film zes Oscars, waaronder die voor beste regie en beste film. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen erg benieuwd zijn naar het volgende project van Bigelow, dat momenteel door het leven gaat als “Sleeping Dogs”. Voor deze film werkt Bigelow wederom samen met de schrijver van The Hurt Locker, Mark Boal.

Naar verluidt is niemand minder dan Tom Hanks momenteel in beeld om een rol in Sleeping Dogs te gaan spelen. De film speelt zich af in het grensgebied tussen Paraguay, Argentinië en Brazilië, waar de georganiseerde misdaad volop actief is. Het verhaal draait om vijf mannen van verschillende leeftijden, die werken in dit grensgebied. Andere geruchten over potentiële kandidaten voor de film wijzen op Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Sean Penn en Jeremy Renner.

Gezien het prille stadium van de film zal het nog wel even duren voordat er meer informatie naar buiten wordt gebracht, maar hopelijk komt daar spoedig verandering in.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren