Captain America: Super Soldier aangekondigd door Sega

Captain America: Super Soldier is officieel aangekondigd door uitgever Sega. Het gaat hier om een third-person actiegame, waar spelers in de huid kruipen van superheld Captain America. Het spel zal zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog en je zal de strijd aan moeten gaan met de welbekende vijanden van Captain America.

Sega zelf meldde het volgende er over:

Captain America: Super Soldier combineert een zeer atletische combat systeem met vloeiende platformactie. Zijn schild kan op verschillende manieren worden toegepast, zoals; meerdere tegenstanders tegelijk bestrijden, vijandelijk vuur terugkaatsen, puzzels op lossen en als laatst het beklimmen van muren.

Spelers zullen in staat zijn om met het schild, met superieure krachten, vijanden op hen vingertoppen te tikken. Captain America zal zo veel kracht moeten gebruiken om vijanden te verslaan, maar Captain America moet ook zijn bekwaamdheid gebruiken om verschillende mysteries op te lossen.

Het spel zal verschijnen voor de PlayStation 3, DS, Wii en de Xbox 360 en het moet ergens in de zomer van 2011 in de winkelrekken liggen.

De aankondiging bracht ook een viertal screenshots met zich mee

[SCREENSHOTS]

  1.   
    tyb's avatar

    ziet er mooi uit

  2.   
    Fox's avatar

    wiN?

  3.   
    Oldsk00ll's avatar

    Lijkt me tof maar dat is niet het originele uniform van Captain America :p