Zack Snyder definitief regisseur van nieuwe Superman-film

Zack Snyder (Watchmen, 300) is vanaf nu officieel de regisseur van de nieuwe Superman ‘reboot’, zo heeft hij zelf laten weten. Snyder’s naam deed al een tijdje de ronde als mogelijke kandidaat voor het project, maar nu is het definitief dat hij de regie zal voeren. In 2008 bedankte Snyder nog voor de regie van Superman Returns, maar nu heeft hij dus blijkbaar wel zin in een dergelijk project. Hij verklaarde:

“I’ve been a big fan of the character for a long time, he’s definitely the king of all superheroes, he’s the one. It’s early yet, but I can tell you that what David [Goyer] and Chris [Nolan] have done with the story so far definitely has given me a great insight into a way to make him feel modern. I’ve always felt he was kind of awesome. I’ll finish ‘Sucker Punch’ and get right at it.”
Om in stijl nog met een gerucht af te sluiten: de verhalen circuleren momenteel op het internet dat General Zod de grote vijand van Superman zal worden in de nieuwe film. Oorspronkelijk wilde men General Zod ook als schurk in Superman Returns hebben, maar nadat acteur Jude Law de rol van Zod tot drie keer toe had geweigerd, besloot men om alleen Lex Luthor als schurk op te voeren in het verhaal. In de nieuwe film lijkt dus wel weer ruimte te zijn voor de beruchte General Zod, die in de oude films Superman I en II door Terrence Stamp werd gespeeld.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren