Beyond Good & Evil volgend jaar naar XBLA en PSN

Goed nieuws voor liefhebbers van Beyond Good & Evil, maar nee… het is niet goed nieuws over het langverwachte tweede deel. Jade is wel onderweg naar de PlayStation 3 en Xbox 360, maar dan in een HD-versie van de klassieker Beyond Good & Evil.

Ubisoft heeft namelijk laten weten dat de originele game, die in 2003 voor de PC, PS2, Xbox en GameCube verscheen, in 2011 naar het PSN en Xbox LIVE Arcade komt. De nieuwe versie kent 1080p graphics, verbeterde character models, opgepoetste textures, een re-mastered soundtrack, online leaderboards en natuurlijk een portie versie Trophies/Achievements.

Wanneer Beyond Good & Evil HD precies verschijnt is nog niet duidelijk, dus voorlopig moeten we het doen met “ergens in 2011”.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Kijk dit is dan wel geen nieuws over deeltje 2 maar wel super nieuws dat deze waanzinnige game in HD formaat naar de consoles komen, toch zegt dit wel iets denk ik over deel 2 dat dit volgens mij ook een soort van warm maker is voor een eventuele release datum van deel 2.

  2.   
    Ariose's avatar

    Deze game heeft zo goed verhaal, dat ik gewoon geweldig is dat we er nog een keer van kunnen genieten. Ik sta trouwens ook niet raar te kijken als dit gewoon een opwarmertje word voor deel 2. ๐Ÿ˜€

  3.   
    Rise Against's avatar

    Dit is nog eens goed nieuws! Zelf heb ik de game voor de Gamecube, maar zo kunnen de vele mensen die het spel nooit gespeeld hebben toch nog genieten van dit prachtige avontuur! ๐Ÿ™‚

  4.   
    Tadao's avatar

    laat,maar wel nice

  5.   
    Kpyne's avatar

    HD ๐Ÿ˜€ benieuwd hoe dat gaat uitpakken.

  6.   
    RoHoutje's avatar

    Beter. ๐Ÿ˜†

  7.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Niet voor de PC echt **** ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ Ik wil ook genieten van HD kwaliteit op de PC ๐Ÿ˜ฅ

  8.   
    tebannet's avatar

    Die game heb ik vroeger echt veel gespeelt.
    Deze ga ik zeker kopen in de PS Store ๐Ÿ˜€