Blijf met je mobiel zelfs onderweg verbonden met je vrienden in Guild Wars 2

In een MMO als Guild Wars 2 gebeuren dag en nacht leuke dingen en te langs offline zijn omdat bijvoorbeeld je trein weer eens vertraging heeft is voor de fervente spelers dus geen pretje. Of zoals Rick Ellis, de baas van de techniek achter Guild Wars 2, goed wist te verwoorden:

You shouldn’t be wondering what your friends are doing in-game; you should always be connected to them to chat. You should be able to help or otherwise contribute to your guild or the game.
ArenaNet gaat dit met Guild Wars 2 ook echt waarheid maken. Het bedrijf heeft voor de iPhone, de iPad en Android namelijk een mooie applicatie in ontwikkeling. Via de app zullen gamers met hun vrienden die Guild Wars 2 aan het spelen zijn kunnen chatten en ook daadwerkelijk een bijdrage aan het spel kunnen leveren. Een speler de weg wijzen of een dynamisch wereld evenement met een vlag aan je guild maten doorgeven zijn hier voorbeelden van. Hieronder zijn screenshots van de applicatie op de iPhone en iPad te zien. Zit jij te wachten een dergelijke app of vind je dit toch echt iets te ver gaan?

[SCREENSHOTS]

  1.   
    antilope85's avatar

    Is een leuke toevoeging. Niet hard nodig maar leuk. Ik zelf zie het nut er wel van want hoeveel mensen zijn vaak online in een mmo om gewoon slap te ouwehoere met guildy’s, op deze manier is dat niet nodig.

  2.   
    RoHoutje's avatar

    Haha. Leuk. 🙂

  3.   
    SN0WIE's avatar

    Droog. Ik wou guild war 2 sowiezo halen. Heb deeltje een kapot gespeel 😀

  4.   
    Tom's avatar

    Ontzettend toffe toevoeging! Ik heb me altijd al afgevraagd waarom ontwikkelaars van MMO’s nooit een soort online hub maken, maar ArenaNet doet het en ze doen het zo te zien prima.

  5.   
    n-hul's avatar

    zo zie je maar weer hoe uitgebrijd games tegenwoordig worden, het is niet simpel een cdtje meer

  6.   
    MelvinK's avatar

    wel een leuke toevoeging , best handig eigelijk

  7.   
    Fox's avatar

    lol is dit er all?

  8.   
    UberProSure's avatar

    Hier lig ik in ieder geval niet wakker van *gaap*

  9.   
    thepegasus's avatar

    leuk,
    als het gratis wordt wil ik het wel proberen maar denk dat het betalen wordt en dan pas ik

  10.   
    Jarek's avatar

    Oh , dit spel moet echt wat eerder uitkomen 😀