Capcom wil PS3 niet buitensluiten met de 360-exclusive mini chapters

De eerste mini chapter die bij Dead Rising 2 hoort, Dead Rising 2: Case Zero, verscheen al exclusief op de Xbox 360 en nu ook Dead Rising 2: Case West alleen de Xbox LIVE Marketplace aandoet, vragen we ons af of Capcom de PlayStation 3 niet een beetje buitensluit.

Wat is het geval? Zo zwart op wit moeten we het helemaal niet zien volgens Dead Rising 2’s co-producer Shinsaku Ohara. De ‘Cases’ zijn enkel een extraatje voor de fans van de eerste Dead Rising, een game die, je raad het al, exclusief op de Xbox 360 verscheen.

Ohara legt het uit:

“I think [Keiji] Inafune said that we’re sorry that it seems like you’re getting a little bit less of the Dead Rising 2 universe, but you’ll still be able to enjoy the full game. You’ll just miss a little bit of extra. We haven’t completely alienated PS3 gamers because Dead Rising 2 is a standalone boxed product.

At the beginning we didn’t know that this new IP would be a success, but the fans on the console really assisted in making it into one. So it’s like a present, something that we gave back to the original Dead Rising fans.”

Voel je als PlayStation 3-gamer dus ook vooral niet buitengesloten, je mist enkel wat gave zombie-actie die het verhaal tussen Dead Rising 1 en 2 overbrugt.

  1.   
    RoHoutje's avatar

    Ja, wat is beter: PS3 of XBOX 360? 😳

  2.   
    Tom's avatar

    Rohost schreef, "Ja, wat is beter: PS3 of XBOX 360? 😳 "

    Probeer in het vervolg geen flamewar op te wekken.

  3.   
    MaTriX's avatar

    Gezien ik morgen gezellig ga winkelen zal of Dead Rising 2 er komen of F1 2010 met een stuur, verder hoop ik dat games die multiplatform zijn gewoon allebei de DLC krijgt en niet exclusief op 1 console.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Scheelt dat ik alle 2 de consoles heb maar ja niet iedereen heeft dat dus dat is wel balen

  5.   
    tebannet's avatar

    MaTriX schreef, "Gezien ik morgen gezellig ga winkelen zal of Dead Rising 2 er komen of F1 2010 met een stuur, verder hoop ik dat games die multiplatform zijn gewoon allebei de DLC krijgt en niet exclusief op 1 console."

    Als ik jou was zou ik Dead Rising 2 kopen. En later Grand Turismo 5 of NFS Hot Porsuit met een stuur 😉

  6.   
    GameAC's avatar

    Wil het niet, doet het toch.

  7.   
    MaTriX's avatar

    tebannet schreef, "

    ”MaTriX” schreef, "Gezien ik morgen gezellig ga winkelen zal of Dead Rising 2 er komen of F1 2010 met een stuur, verder hoop ik dat games die multiplatform zijn gewoon allebei de DLC krijgt en niet exclusief op 1 console."

    Als ik jou was zou ik Dead Rising 2 kopen. En later Grand Turismo 5 of NFS Hot Porsuit met een stuur 😉 "

    Ja ik denk zelf dat het dat gaat worden, ik ben niet echt een type om 10 rondjes te rijden en daar het geduld voor op te brengen, tevens ben ik ook niet echt een type voor GT5 tuurlijk het ziet er fantastisch mooi uit maar blijft te realistisch voor mij gevoel.

    Maar mot wel zeggen ik heb het youp toup filmpje nu al 4 keer gekeken en het ziet er wel enorm gaaf uit 😀

    Wat betreft NFS Hot Pursuit dat is er 1 waarvan ik 2 exemplaren van koop zodat ik met vrouwtje samen Richard kan verslaan :D.

  8.   
    nickykolkie's avatar

    Rohost schreef, "Ja, wat is beter: PS3 of XBOX 360? 😳 "

    ze zijn allebij goed

  9.   
    limsma's avatar

    dead rising wordt uber vet met super veel zombie kill fun

  10.   
    N360Gamer's avatar

    nickykolkie schreef, "

    ”Rohost” schreef, "Ja, wat is beter: PS3 of XBOX 360? 😳 "

    ze zijn allebij goed"

    Juist antwoord, discussiepunt gesloten.
    Pfew, ik was net als Tom even bang voor een beruchte fanboy oorlog, gelukkig zijn sommige mensen zoals Nickykolkie daar te verstandig voor 🙂

  11.   
    RoHoutje's avatar

    Tom schreef, "

    ”Rohost” schreef, "Ja, wat is beter: PS3 of XBOX 360? 😳 "

    Probeer in het vervolg geen flamewar op te wekken. "

    Wat een flamewar ook mag zijn ik zal het niet meer doen. Sorry voor alle onrust. OKAY?

  12.   
    DGonlag2's avatar

    Rohost schreef, "Ja, wat is beter: PS3 of XBOX 360? 😳 "

    Maakt bijna niks uit. Het gaat om de spellen (exclusives). Ik vind voor de rest zelf de ps3 finer in gebruik, maar het maakt bijna niks uit.

  13.   
    N360Gamer's avatar

    DGonlag2″][quote=”Rohost schreef, "Ja, wat is beter: PS3 of XBOX 360? 😳 "

    Maakt bijna niks uit. Het gaat om de spellen (exclusives). Ik vind voor de rest zelf de ps3 finer in gebruik, maar het maakt bijna niks uit.[/quote]
    Het is idd net welke exclusive games je het meest aanspreken. De controller went vanzelf, en de grafics zijn vaak vrijwel identiek. Je moet de plus en minpunten tegen elkaar afwegen, het is dus voor iedereen anders welke console eruit komt 😉