Plannen voor DLC van Lara Croft and the Guardian of Light bekend

Square Enix heeft bekend gemaakt dat er tussen oktober en december vijf verschillende DLC’s beschikbaar zullen worden gesteld. De eerste drie pakketten zullen een combinatie zijn van nieuwe puzzels en gebieden. De andere twee geven je de kans om met andere welbekende characters te spelen in plaats van Lara Croft of Totec. Wie deze personen dan zullen zijn is echter nog niet bekend.

Daarnaast maakte de ontwikkelaar bekend dat de PlayStation 3 en PC-versie die op 28 september uit moet komen, voorlopig nog geen online co-op zal bevatten. Voor de Xbox 360 is de game echter al een tijdje te downloaden en daar zal juist op 28 september gratis de online co-op beschikbaar worden gesteld

Het is nog niet zeker wanneer co-op beschikbaar zal zijn voor de PlayStation 3 of de PC, maar Square Enix zei dat het niet te lang zou gaan duren.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Kijk dit is nou bruut, zeker die aankomende 3 DLC.

    Ik heb de game samen met me vrouw in coop uitgespeeld en was enorm gaaf, hopelijk blijven de prijzen kwa downloads laag.

  2.   
    Fox's avatar

    wat is er tegenwoordig met het spel uitbrengen en all gezegt hebben voor dat het spel uit is dat er dlc komen-.-

  3.   
    RoHoutje's avatar

    MaTriX schreef, "Kijk dit is nou bruut, zeker die aankomende 3 DLC.
    Ik heb de game samen met me vrouw in coop uitgespeeld en was enorm gaaf, hopelijk blijven de prijzen kwa downloads laag."

    3 DLC? Da’s veel.