Eerste Kinect-game van Capcom is Steel Battalion: Heavy Armour

Capcom gaat ook met Kinect aan de gang, want het bedrijf heeft aangekondigd dat het nieuwe spel Steel Battalion: Heavy Armour gebruik zal gaan maken van het apparaat. Voor het eerste Steel Battalion-spel was een immens grote controller nodig om te spelen, maar dit heeft Capcom gelukkig overboord gegooid.

Steel Battalion: Heavy Armour speelt zich in het jaar 2082 af en de wereld is in oorlog. Op de wereld zijn echter geen computers meer aanwezig en soldaten en minder geavanceerde wapens spelen dus een grote rol. Hoe je als speler Kinect precies gaat gebruiken is nog niet duidelijk, maar je reactievermogen en precisie zullen zeker aangesproken worden.

Keiji Inafune, hoofd van de afdeling Research & Development bij Capcom, zei het volgende over de komst van het spel:

“The announcement of Steel Battalion Heavy Armor is further testament to Capcom’s commitment to produce innovative titles that take advantage of the latest technology”
“With Kinect’s ability to track your joints and movements and understand where the player is in 3D space and the development expertise of From Software in partnership with Capcom’s own personnel, we are confident of delivering a truly immersive experience for Xbox 360 gamers.”
Steel Battalion: Heavy Armour heeft nog geen releasedatum en zal natuurlijk door het gebruik van Kinect exclusief voor de Xbox 360 verschijnen. Hieronder zijn de eerste screenshots van de game te zien en we hebben voor jullie ook de eerste trailer van de game klaarstaan.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  RoHoutje's avatar

  Dat dacht ik al.

 2.   
  Sarge's avatar

  Origineel verhaal 🙂

 3.   
  Ken2BE's avatar

  Wat is het eigenlijk?Een shooter,strategie of iets anders?Ziet er wel vet uit.

 4.   
  Fox's avatar

  ziet er best leip uit

 5.   
  MaTriX's avatar

  Ziet er allemaal interessant uit ik ben benieuwd wat dit gaat worden.

 6.   
  DutchFreeze's avatar

  Ziet er wel mooi uit, maar ik dnek niet dat dit gameplay is (op die laatste screen na dan)