Epic Mickey in de Europese winkels op 25 november

Disney heeft gesproken! En wat zeiden de PR-mannetjes van het bedrijf? Epic Mickey, de Wii-titel met Disney’s eigen Mickey in de hoofdrol, ligt vanaf 25 november in de schappen.

Opmerkelijk is dat wij Europeanen eerder in de game mogen duiken dan bijvoorbeeld de Britten (26 november) en zelfs de Amerikanen (30 november), terwijl games over het algemeen eerst in Amerika uitkomen om vervolgens pas in de Europese winkels te verschijnen.

De game blijft echter voorlopig nog wel exclusief voor de Nintendo Wii, al zei studiobaas Warren Spector dat de game ook prima zou kunnen uitkomen op bijvoorbeeld de PlayStation 3 of Xbox 360, misschien zelfs in de vorm van een sequel.

  1.   
    Hoepkoen's avatar

    O O O WAT HEB IK ZIN IN DEZE TITEL!! hoewel ik stiekem moet bekennen dat ik nóg meer zin heb in Donkey Kong Country Returns. Fantastisch dat Nintendo de Wii nog hoog kan houden! (ik weet dat epic mickey door een 3rd party developer wordt gemaakt)

  2.   
    kennth14's avatar

    omg dat is wel snel maar had het ook wel verwacht en hoop echt tot het een wii only blijft 😳

  3.   
    RoHoutje's avatar

    Je hebt toch ook iets van Kirby? Lijkt op dit spel.

  4.   
    limsma's avatar

    dan sta ik in de rij als ik het geld bij elkaar kan sprokkelen want ook kirby en DK en zelda moet ik hebben

  5.   
    MaTriX's avatar

    Wel we hebben in ieder geval tijdens de winter maanden heel veel game plezier, er komt zoveel moois uit in de maanden oktober/november dat we er warmpjes bij zitten dadelijk.

  6.   
    holyscope's avatar

    hmm.. ik vind het knap dat hij zich overeind kan houden op de wii