DiRT 3 pakt het groots aan in vergelijking met DiRT 2

Als we de preview van Xbox World 360 mogen geloven, zal DiRT 3 de grootste rally ervaring van Codemasters tot nu toe geven. Codemasters stemt hier vanzelfsprekend geheel mee in en de bijgeleverde cijfers bevestigen dit alleen maar.

Om maar even wat te noemen: in DiRT 3 zal je op meer dan 100 routes je bolides door de meest extreme weersomstandigheden kunnen leiden. In vergelijking met DiRT 2, die ‘slechts’ over 41 routes beschikte, is dit een aanzienlijke verbetering te noemen. Daarnaast zal het aantal bolides in de game aanwezig ook alle vorige games, inclusief McRae versies, overtreffen.

Elke belangrijk onderdeel binnen het rally-racen zal zijn vertegenwoordigd, iets waar niemand bezwaar tegen kan hebben. Codemasters heeft al eerder gezegd dat dit derde deel in de serie meer ‘wereldwijd’ moet worden en zal proberen om bij de ontwikkeling dat typisch Amerikaans tintje van de game ervan af te schuren. Of dit zal lukken moeten we nog afwachten, de racer van Codemasters komt namelijk pas ergens volgend jaar uit.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Gheghe de Dirt games zijn altijd vet geweest ๐Ÿ™‚
    Alleen Dirt 1 toen die uit kwam was dat heel wat voor mij qua specs toen ๐Ÿ˜›

  2.   
    Cyb3rp3n0zah's avatar

    ben benieuwd

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Ik weet zeker dat DiRT 3 ook vet zal zijn zoals deeltje 1 en 2. Ik speel DiRT 2 nog steeds, af en toe stunts proberen xD Rally maps zijn echt leuk om mee te stunten xD Barrel Roll etc.

  4.   
    desxeon's avatar

    Ik zou zeggen kom maar op. ๐Ÿ™‚

  5.   
    RoHoutje's avatar

    Je meent het. ๐Ÿ™‚

  6.   
    MaTriX's avatar

    Dirt 2 was geweldig alleen je race vond vaak plaats op een track die je al een keer gedaan had dat ze nu meer tracks adden is alleen maar goed.

  7.   
    JonsoN's avatar

    MaTriX schreef, "Dirt 2 was geweldig alleen je race vond vaak plaats op een track die je al een keer gedaan had dat ze nu meer tracks adden is alleen maar goed."

    Helemaal mee eens, en dat ze dat typisch Amerikaanse tintje eruit halen is ook alleen maar goed.

  8.   
    FRENZY 14's avatar

    JonsoN schreef, "

    ”MaTriX” schreef, "Dirt 2 was geweldig alleen je race vond vaak plaats op een track die je al een keer gedaan had dat ze nu meer tracks adden is alleen maar goed."

    Helemaal mee eens, en dat ze dat typisch Amerikaanse tintje eruit halen is ook alleen maar goed."

    hoef ik niks meer aan toe te voegen ๐Ÿ˜›

  9.   
    Nitrix31's avatar

    Dirt2 begon me op een een gegeven moment te vervelen. (door de zo weinig variaties in tracks) Dus de 100 tracks is zeer goed nieuws. ๐Ÿ™‚

  10.   
    AwesomeDude's avatar

    JonsoN schreef, "

    ”MaTriX” schreef, "Dirt 2 was geweldig alleen je race vond vaak plaats op een track die je al een keer gedaan had dat ze nu meer tracks adden is alleen maar goed."

    Helemaal mee eens, en dat ze dat typisch Amerikaanse tintje eruit halen is ook alleen maar goed."

    Ik hoef helemaal niet te racen tegen mensen als kenny block en katie justice. Doe mij maar echte rallycoureurs en haal dan maar meteen al die achterlijke modes eruit, die vond ik maar niks

  11.   
    Dy-88's avatar

    Niet beter om eerst F1 nog ff zwaar te promoten nu we al vlak voor die release zijn ?

  12.   
    a88's avatar

    Ik heb geen X-box ๐Ÿ™ ๐Ÿ™ .

  13.   
    M@tthijs's avatar

    ”a88″ schreef, "Ik heb geen X-box ๐Ÿ™ ๐Ÿ™ ."

    Het spel komt op de drie grote platformen, PC, Xbox 360 en PlayStation 3 uit. ๐Ÿ˜‰

  14.   
    abc6465465464's avatar

    Ik verheug me er nu al op ๐Ÿ˜† .

  15.   
    ps3 gek's avatar

    De eerste trailer zag er ook al zeer veel belovend uit! ๐Ÿ˜€ Sneeuw en die testtrack op het vleigveld. Naast deel 1 en 2 zal ik denk ik ook deze aanschaffen, maar eerst: FORMULA ONE 2010!!! Volgende week vrijdag al. ๐Ÿ˜€ En dan een maandje later komt mijn collector’s edition van Gran Turismo 5 al binnen, kan niet wachten om weer ’s lekker te racen. ๐Ÿ˜›

  16.   
    AwesomeDude's avatar

    ps3 gek schreef, "Naast deel 1 en 2 zal ik denk ik ook deze aanschaffen, maar eerst: FORMULA ONE 2010!!! Volgende week vrijdag al. ๐Ÿ˜€ "

    ๐Ÿ˜ฎ volgende week al? Chill!! Komt er nog een demo?