Bungie ontwikkelt nieuwe engine voor nieuw project

Ontwikkelaar Bungie, bekend natuurlijk vanwege de Halo franchise, heeft in een interview aangegeven dat het bedrijf werkt aan een nieuwe engine voor hun nieuwe project. Communications manager van Bungie Brain Jarrard zei dat de ontwikkelaar namelijk tegen het idee was om dezelfde technologie te gebruiken voor toekomstige projecten.

“I think it goes hand-in-hand with our independent spirit. Just like we don’t want to develop a game off someone else’s IP, we want to push our own technology in the same way. That’s going to be our position for the foreseeable future.”
Jarrard zei dat de ontwikkeling nu bijna in volle gang is gezet, volgens hem zaten ze technisch aan het eind van de pre-productie periode. Jarrard meldde daarnaast ook nog dat nu Halo: Reach eindelijk klaar is, het bedrijf zich volledig op het nieuwe IP voor uitgever Activision gaat richten.

  1.   
    Rock-in's avatar

    Ze zijn ook verhuisd zag ik laatst. Nu wordt het spannend voor Bungie, gaan ze de volgende all-time klassieker afleveren of doen ze dat niet. Kennis en ervaring in overvloed, nu creativiteit. 🙂

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Ik heb volop vertrouwen in Bungie! Ook al ben ik er tegen dat ze Activision joinen.. Uitmelkende uitgever.. Ik weet zeker dat Bungie een nieuwe vette franchise zal maken! Halo is niet iets dat elk studio kan maken.

  3.   
    Dude…'s avatar

    had peter toch gelijk ( als je dit leest ) 😆

  4.   
    desxeon's avatar

    Ik hoop dat de Games net zo goed worden als Halo.

  5.   
    RoHoutje's avatar

    Right. Steeds maar meer ontwikkelen, he? 😉

  6.   
    squidgyboy's avatar

    ik hoop op een nieuwe Operation : Desert Storm of iets in die richting of een nieuwe GNOP zou ook leuk zijn 😀

  7.   
    MaTriX's avatar

    Ben benieuwd waar ze mee komen, een nieuwe engine klinkt alleen maar logisch alleen dat ze in zee zijn gegaan met Activision-Blizzard verbaast me nog steeds maar ja Activison zal wel flink in de buidel getast hebben.

  8.   
    abc6465465464's avatar

    Ok ik ben benieuwd
    😉

  9.   
    bender's avatar

    RefflexX schreef, "Ik heb volop vertrouwen in Bungie! Ook al ben ik er tegen dat ze Activision joinen.. Uitmelkende uitgever.. Ik weet zeker dat Bungie een nieuwe vette franchise zal maken! Halo is niet iets dat elk studio kan maken."

    hmm kijk is op xbox live,daar word heel wat uitgemolken met (naar mijn mening) stomme pakjes voor je avatar enzo.
    als je er kijkt zie je niets anders als halo reach en koop nu het theme enzo. 😳

  10.   
    Neolite's avatar

    Het hele Avatar gebeuren wil ik geen uitmelken noemen. Het is iets waar mensen voor willen betalen en voor zover ik weet bestaat het ook nog niet zo heel lang. 😉