Geweld in overvloed op gameplaybeelden Duke Nukem Forever

Eerder op deze dag lieten we jullie al een aantal screenshots van de vrijdag opnieuw bevestigde Duke Nukem Forever zien. Enkele uren hierna hebben we echter nog iets veel beters voor jullie.

Daadwerkelijke gameplaybeelden die op YouTube zijn gezet. Op de video’s is een bossfight te zien, met daarnaast ook nog een groots wapen waar enkele vijanden genadeloos mee worden afgeslacht. Kijk en geniet, ondanks de enigszins brakke kwaliteit.

  1.   
    tebannet's avatar

    Zier er best goed uit.

  2.   
    swfan's avatar

    Ik kan zo moeilijk zien of het er echt goed uitziet. Op het eerste gezicht lijkt het goed maar het is mooiste als je gewone beelden krijgt. Voor de rest de actie lijkt wel goed alleen vind ik de omgevingen wel wat saai.

  3.   
    ckerigon's avatar

    Wauw je kan niets duidelijk zien..

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ziet er leuk uit maar de video namen zijn leaked video ik heb z’n idee dat dit expres is gedaan, Omdat zo weinig over dit spel te zien was en het nu eindelijk uit komt.

  5.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    jonge tege die tijd dat ie uitkomt zijn er al 3 nieuwe xboxen geweest, en echt! echt! beschamend dat ie niet uitkomt op de PS3

  6.   
    H4RDSTYLE's avatar

    uhm, hoezo leaked video en komt niet uit op de ps3 ? Je kon de game gewoon spelen op de PAX beurs en de game komt uit op de pc, 360 en ps3.

  7.   
    FRENZY 14's avatar

    jeempie,
    dit ziet er toch niet uit ?

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    gameshark schreef, "jonge tege die tijd dat ie uitkomt zijn er al 3 nieuwe xboxen geweest, en echt! echt! beschamend dat ie niet uitkomt op de PS3"

    Hoe weet jij dat nou weer dat die niet op de Ps3 komt ?

    @FRENZY 14

    Dit kan je hier helemaal niet uit opmaken dit is opgenomen met een camera voor het scherm, Dit ziet er sowieso dan slecht uit meestal.

  9.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    staat niet by de game pagina

  10.   
    )GN(-Erik's avatar

    gameshark schreef, "staat niet by de game pagina"

    http://www.vgreleases.com/GameIndex-all.aspx?q=duke+nukem+forever

    Volgens deze website anders wel hoor, en die hebben het niet vaak mis. 😉