Empire: Total War Gold Edition aangekondigd

SEGA heeft laten weten dat de games Empire: Total War en Napoleon: Total War gebundeld zullen worden in de zogeheten Empire: Total War Gold Edition. Deze nieuwe bundel verschijnt volgende maand en bevat naast de twee games ook alle uitgebrachte downloadable content voor beide titels.

Dit houdt in dat je ook direct de beschikking krijgt over de Elite Units of the East, Elite Units of the West, Elite Units of America en de Warpath Campaign voor Empire: Total War, en de Peninsular Campaign, Coalition Battle Pack en de Elite Regiment voor Napoleon: Total War.

In de Verenigde Staten gaat deze Gold Edition straks over de toonbank voor 50 dollar. Een prijs in euro is nog niet bekend, maar die zal naar verwachting niet veel afwijken van de Amerikaanse prijs.

Meer Empire: Total War Gold Edition

 1.   
  tyb's avatar

  word het dan naar verwachting 50 euro? Of 50 dollar omgerekend naar euro?

 2.   
  RoHoutje's avatar

  ik hoop dat ie niet veel kost

 3.   
  ChielB's avatar

  Ik denk dat een adviesprijs van 49,99 euro erg logisch zou zijn, maar dat is dus nog puur gokken zolang het nog niet formeel bekend is gemaakt.

 4.   
  swfan's avatar

  Het lijkt mij ook 50 euro te gaan kosten. Want volgens mij is bij de gewone zaken Napoleon nog 30 euro. En dan zou je dus 20 euro betalen voor de andere games, kan niet veel goedkoper.

  Denk toch dat ik hem dan ga halen. Altijd al wel over nagedacht maar nooit gedaan, misschien nu wel.

 5.   
  Marijn-8-Gerrard's avatar

  Ik heb napoleon total war zelf al, dus ik denk dat als ik empire erbij wil hebben ik die beter los kan kopen

 6.   
  Czone's avatar

  Marijn-8-Gerrard schreef, "Ik heb napoleon total war zelf al, dus ik denk dat als ik empire erbij wil hebben ik die beter los kan kopen "

  Ik kan je vertellen dat je dat niet wilt, ETW is een heel slecht spel als je geen mods gebruikt, en zelfs dan is het nog laggy en buggy.

 7.   
  swfan's avatar

  ^kan nu toch niet meer zo zijn dat het buggy is, na al meer dan een jaar uitgebracht te zijn zijn er toch wel patches gekomen die het grote gedeelte hebben verbeterd?
  Voor mij is dat toch wel een reden om hem dan te laten liggen. Dat laggy bedoel je online neem ik aan, dat doe ik toch niet met dit soort games.

 8.   
  Czone's avatar

  swfan schreef, "^kan nu toch niet meer zo zijn dat het buggy is, na al meer dan een jaar uitgebracht te zijn zijn er toch wel patches gekomen die het grote gedeelte hebben verbeterd?
  Voor mij is dat toch wel een reden om hem dan te laten liggen. Dat laggy bedoel je online neem ik aan, dat doe ik toch niet met dit soort games."

  Het is nog steeds buggy, bijvoorbeeld de meleebug zit er nog steeds in. Deze zorgt ervoor dat de AI in gevechten vaak opeens gaat chargen zonder reden en dus al z’n troepen de dood in stuurt. Laggy bedoel ik de campaign, omdat ze zo’n enorme map hebben gemaakt is het laggy, en de end-turn-sequence duurt enorm lang.