Japanners pre-orderen 1 miljoen keer Pokémon Black & White

De Japanners zijn helemaal mad geworden voor de aankomende nieuwe Pokémon titel Black & White. Volgens OnlinePlayer hebben ze namelijk maar liefst één miljoen keer de game gepre-ordered.

Met dat cijfer hebben ze meteen het record gebroken van snelst-verkopende Pokémon game ooit in Japan. 18 september is de datum waarop de game het licht gaat zien in Japan. Of wij westerlingen ook zo veel uitkijken naar deze titel zullen we pas volgend jaar zien. De game komt namelijk pas in de lente van 2011 naar het Westen.

  1.   
    Deadstriker's avatar

    Dat die serie nog steeds populair blijft na al die jaren zeg! 😮

  2.   
    NoFearz's avatar

    Black & White is anders dan de vorige delen. En de serie is gewoon nog steeds aan de gang. Dus lijkt me nog dat het populair is en blijft.

  3.   
    DGonlag2's avatar

    Blijft gewoon leuk om te spelen! Ik heb er ook weer zin in, duurt helaas nog ff…

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    Nieuwe pokemon en een nieuwe regio, wat wil je nou nog meer? 😆

  5.   
    RemcoBluB's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Nieuwe pokemon en een nieuwe regio, wat wil je nou nog meer? 😆 "

    uhmmm, zegmaar dat je pokemons ook los kan laten en met je mee kan lopen zoals ranger en dat er meer poppetjes zijn ! waarmee je ook samen kan lopen enzooo xD, gwn heeeeel realistisch zoals de echte :3

  6.   
    Magana's avatar

    Snelst verkopende game ooit in Japan? Ze hebben ze toch alleen maar gepre-ordered… Moet je nagaan als de mensen die dit niet gedaan hebben PB&W ook nog gaan kopen! Wooooooo-ooooooow! 😆

  7.   
    M@tthijs's avatar

    Magana schreef, "Snelst verkopende game ooit in Japan? Ze hebben ze toch alleen maar gepre-ordered… Moet je nagaan als de mensen die dit niet gedaan hebben PB&W ook nog gaan kopen! Wooooooo-ooooooow! 😆 "

    Pre-orderen is in feite gewoon hetzelfde als kopen. Met die gevolgtrekking is het dus de snelst verkopende game, want op de releasedatum heb je dan meteen al die één miljoen pre-order verkopen + normale verkopen. 😉

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”DGonlag2″ schreef, "Blijft gewoon leuk om te spelen! Ik heb er ook weer zin in, duurt helaas nog ff…
    "

    Op zich blijft het idd wel leuk ja

  9.   
    Th3 Click3r's avatar

    Magana schreef, "Snelst verkopende game ooit in Japan? Ze hebben ze toch alleen maar gepre-ordered… Moet je nagaan als de mensen die dit niet gedaan hebben PB&W ook nog gaan kopen! Wooooooo-ooooooow! 😆 "

    Dat is toch precies hetzelfde… je kan het ook zien als reserveren als je het begrip pre-orderen niet begrijpt… uit eindelijk krijg je het spel binnen en heb je ervoor betaald dus je kan het zien als gekocht…

  10.   
    MaTriX's avatar

    Gotta catch ‘em all!

    Gotta catch ‘em all!

  11.   
    Moon-Hero's avatar

    MaTriX schreef, "Gotta catch ‘em all!
    Gotta catch ‘em all!"

    Pokémon!

  12.   
    makiejh's avatar

    Moon-Hero schreef, "

    ”MaTriX” schreef, "Gotta catch ‘em all!
    Gotta catch ‘em all!"

    Pokémon!"

    als je op deze site ‘respect’ kon geven deed ik het meteen 😉

  13.   
    Sarge's avatar

    Hahaha, die Japanners toch 😛 😆

  14.   
    Magana's avatar

    Th3 Click3r schreef, "

    ”Magana” schreef, "Snelst verkopende game ooit in Japan? Ze hebben ze toch alleen maar gepre-ordered… Moet je nagaan als de mensen die dit niet gedaan hebben PB&W ook nog gaan kopen! Wooooooo-ooooooow! 😆 "

    Dat is toch precies hetzelfde… je kan het ook zien als reserveren als je het begrip pre-orderen niet begrijpt… uit eindelijk krijg je het spel binnen en heb je ervoor betaald dus je kan het zien als gekocht…"

    Bedankt voor je uitleg ook voor Byloboy 🙂