Meer informatie over downloadable content van Enslaved

Toen we laatst op de GamesCom bij Ninja Theory een demonstratie van Enslaved: Odyssey to the West bijwoonden kregen we ook even de tijd om lead designer Tameen Antoniades van Ninja Theory te ondervragen over de game. We vroegen hem of er plannen waren voor downloadable content (DLC) en ja, die waren er zeker volgens de beste man.

Antoniades beweerde namelijk dat er gewerkt wordt aan een extra stuk verhaal, wat losstaat van de originele game. Toen we doorvroegen of we in deze downloadable content weer met Monkey spelen kon hij simpelweg niet zeggen dat dat het geval was.

Er is dus een grote kans dat we in de eerste DLC voor Enslaved niet met Monkey spelen, maar met wie dan wel? De beeldschone Trip is een optie, maar het kan ook iemand zijn die we nog totaal niet kennen. We wachten rustig af op officiële aankondigingen…

 1.   
  limsma's avatar

  de game is nog niet eens uit en nu al berichten over mogelijke DLC.
  ik vind het nergens op slaan geef mij maar meer info/beelden van de game en kom na de release pas met DLC

 2.   
  MaTriX's avatar

  Tis tegenwoordig standaard dat bepaalde games DLC krijgen, als de game goed is en ik heb een vermoeden dat tie dat gaat worden dan is DLC en zeker als extra verhaal voor mij erg welkom.

  Hopelijk komt er nog een demo uit.