Gamersnet.nl

Nieuwe Left 4 Dead DLC; Zowel speelbaar met deel 1 als deel 2

Een lach en een traan, zo kunnen we wellicht de relatie met de vier personen van Left 4 Dead 1 wel beschrijven. Je bouwde een band met hen op, vertrouwde op elkaar, en nu wordt aan jou de beslissing gegeven wie van de vier na de eeuwige jachtvelden zal worden gestuurd. Er is namelijk nieuwe DLC aangekondigd voor Left 4 Dead 2, genaamd The Sacrifice.

In deze DLC zet Valve je in de schoenen van de geharde veteranen van Left 4 Dead 1 tijdens de gebeurtenissen die voorkomen in de Left 4 Dead 2 DLC The Passing. In de DLC zal je aan het eind een keuze moeten maken wie van de vier het team voor altijd zal verlaten. The Sacrifice zal zowel speelbaar zijn in Left 4 Dead 1 als Left 4 Dead 2. Het tweede deel biedt echter wel meer wapens en meer gevarieerde zombies aan.

Daarnaast zal je bij aankoop van The Sacrifice als Left 4 Dead 2-eigenaar ook nog eens de door fan geliefde ‘No Mercy’ campagne van L4D1 in L4D2 kunnen spellen. Maar zelfs dan denkt Valve nog niet genoeg de consument bevredigd te hebben. Volgende maand wordt een 150 pagina’s tellende digitale comic op internet gezet, met allerlei achtergrond informatie en natuurlijk zombies.

The Sacrifice zal voor de PC en Mac gratis uitgebracht worden, terwijl de Xbox 360 versie een soort van prijskaartje erbij zal krijgen.