Gerucht: Ontwikkeling Far Cry 3 op volle toeren?

Dat ontwikkelaar Ubisoft bezig is met Far Cry 3, was al enige tijd bekend, dit heeft het bedrijf namelijk een enige tijd geleden al weten te bevestigen. Als we de laatste uitgave van het magazine PC Gamer mogen geloven, dan is de productie van Far Cry 3 momenteel zelfs op volle gang.

Volgens de geruchtensectie in het magazine wordt de game namelijk geleid door Josh Mosqueira, eerder verantwoordelijk voor Company of Heroes. Dit gerucht mag dus echter wel met een lading zout genomen worden, want er is dusver zeer weinig bekend over de game, enkel dat de game in ontwikkeling is en dat deze meest waarschijnlijk weer zal plaatsvinden in Afrika.

 1.   
  G_Dragon16's avatar

  Als die kwa grafisch net zo hoog is als deel 2 en zelfde sweer heeft is voor mij goed, de story line mag wel aangepast worden, Er was teveel van zelfde! Far Cry 2 is geweldige game , maar veel mensen zijn negatief door verhaallijn, wat begrijpbaar is ๐Ÿ˜†

 2.   
  MaTriX's avatar

  Far Cry 2 was gaaf dus deel 3 is welkom alleen dan wel op de consoles met gewoon kunnen saven niet van die iiri save punten.

 3.   
  abc6465465464's avatar

  ”G_Dragon16″ schreef, "Als die kwa grafisch net zo hoog is als deel 2 en zelfde sweer heeft is voor mij goed, de story line mag wel aangepast worden, Er was teveel van zelfde! Far Cry 2 is geweldige game , maar veel mensen zijn negatief door verhaallijn, wat begrijpbaar is ๐Ÿ˜† "

  hiermee ben ik het helemaal eens want alles behalve het verhaal was geweldig ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜€

 4.   
  tebannet's avatar

  ik hoop het ๐Ÿ˜†

 5.   
  Ken2BE's avatar

  Geweldig.hopelijk zit er ook weer een map creator in voor de consoles want die vond ik wel geweldig.

 6.   
  bender's avatar

  ik vond de 2 saai bijna elke missie was hetzelfde ”ga naar daar en vermoord hem” elke keer op een paar uitzonderingen na.

 7.   
  Sarge's avatar

  FC 2 was echt vet 8) Vind het jammer dat Far Cry 3 wss ook in Afrika is ๐Ÿ™

 8.   
  ikkiewikkie's avatar

  far cry 2 graphics + fatsoenlijke storyline = awesome (en hopelijk far cry 3) ๐Ÿ™‚

 9.   
  Teunb's avatar

  Farcry 2 was leuk om te spelen, alleen als je een wachtpost had uitgemoord stonden er als je er na vijf minuten weer kwam weer mensen, dat was wel ergerlijk. De dieren en het landschap was wel heel vet en bomen en grasvelden in brand steken was ook chill, Farcry 3 word hopelijk minstens zo leuk.

 10.   
  Neolite's avatar

  Volgens de geruchtensectie in het magazine wordt de game namelijk geleid door Josh Mosqueira, eerder verantwoordelijk voor Company of Heroes.

  Ik hoop nog steeds op een Company of Heroes 2 en niet dat slappe aftreksel wat ze nu gaan uitbrengen. ๐Ÿ˜‰

 11.   
  Fox's avatar

  MaTriX schreef, "Far Cry 2 was gaaf dus deel 3 is welkom alleen dan wel op de consoles met gewoon kunnen saven niet van die iiri save punten."

  ja echt.. de hele tijd ben je klaar met iets moet je nog helemaal naar een save point lopen om te kunnen saven -.-

 12.   
  GENERAL_DS's avatar

  en een fatsoenlijke multiplayer die zich kan meten met badcompany en cod, enzovoort

 13.   
  RedLion's avatar

  Fox schreef, "

  ”MaTriX” schreef, "Far Cry 2 was gaaf dus deel 3 is welkom alleen dan wel op de consoles met gewoon kunnen saven niet van die iiri save punten."

  ja echt.. de hele tijd ben je klaar met iets moet je nog helemaal naar een save point lopen om te kunnen saven -.-"

  vind ik niet.. word wel erg gemakkenlijk dan.. het is juist een uitdaging om een geslaagde opdracht niet te saven..
  anders kun je dwars door de game heen rennen (want iedereen weet. als jij blijft staan ,dan komt er continue een vijand naar je toe.. zogauw je dat punt in een game voorbij bent niet meer. (ja je kunt door elke game heen rennen die je de mogenlijkheid geeft om op elk punt te saven..
  kijk naar fallout 3 (zogauw er een vijand in de buurt is kun je NIET saven.. EN TERECHT