Auto’s en explosies op nieuwe screenshots Kinect Joy Ride

Een van de dingen waar de Kinect heel geschikt voor lijkt te zijn is racen, waarbij je een denkbeeldig stuur in je handen hebt. Bekijk hieronder screenshots van deze game, die zijn vrijgegeven tijdens de GamesCom2010.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  AwesomeDude's avatar

  lijkt verdacht veel op NFS Nitro en Mario Kart… Trouwens, WMB, ik hoef helemaal niet met een denkbeeldig stuur te rijden, ik wil met een echt stuur rijden! Heeft iemand al eens een racegame gedaan op de wii? Dan weet je dat het zwaar hard zuigt, lamme armen, geen gevoel bah

 2.   
  obi_wan383's avatar

  Als je jeuk krijgt aan je neus en je moet krabben, vlieg je direct uit de bocht 😆

 3.   
  Xenon's avatar

  *kuch* modnation racers *kuch*

 4.   
  MaTriX's avatar

  Xenon schreef, "*kuch* modnation racers *kuch*"

  *Kuch Domme opmerking Kuch*, als je je een beetje in verdiept had dan wist je dat beide titels aan het publiek werden getoond en aangekondigd op de E3 2009 enige wat je nu doet is een trieste fanboy opmerking maken.

 5.   
  Slayer61's avatar

  Dit ziet er echt niet uit. Wie wilt er nou doen ‘alsof’ ie iets aan het spelen is.

 6.   
  N360Gamer's avatar

  MaTriX schreef, "

  ”Xenon” schreef, "*kuch* modnation racers *kuch*"

  *Kuch Domme opmerking Kuch*, als je je een beetje in verdiept had dan wist je dat beide titels aan het publiek werden getoond en aangekondigd op de E3 2009 enige wat je nu doet is een trieste fanboy opmerking maken."

  o
  Of je overdrijft even ietsjes te hard.. Het enigste wat hij doet is een vergelijking maken met een game die er idd verdacht veel op lijkt. Stel je dus even niet zo aan en ga je druk maken over dingen die er echt toe doen. En please doe ons een plezier en begin niet meer over fanboy-gezeur…
  🙄