FF XIV voor de Xbox 360 gepauzeerd; Microsoft onderhandelt nog steeds

Vandaag meldden enkele geruchten dat een Xbox 360-versie van de MMO Final Fantasy XIV definitief van de baan zou zijn. Producent Hiromichi Tanaka meldde vanochtend bij de presentatie van de demo van Final Fantasy XIV namelijk dat er onderhandelingen gaande waren met Microsoft, of er een mogelijkheid zou zijn om de MMO ook voor hun platform te ontwikkelen.

Het grote struikelblok echter binnen de onderhandelingen bleef het beleid van Xbox Live. De onderhandelingen zijn nog nergens op uitgekomen, maar daar moeten we volgens Tanaka niet uit concluderen dat het project geannuleerd zou zijn. Volgens hem is er nu sprake van een pauze, de Xbox 360-bezitter heeft dus nog steeds reden om te kunnen duimen.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Lang leven Sony ๐Ÿ˜› haha, Maar ja jammer voor de 360 mensen maar vind dit is gewoon een spellen reeks voor de playstation en moet daar ook gewoon op blijven, Pc mag dan wel maar op de xbox heb je dit ook dus vind eigenlijk wel dat nu weer alleen voor de playstation uitkomt ๐Ÿ˜›

 2.   
  Kpyne's avatar

  Microsoft… altijd onderhandelen ๐Ÿ˜‰

 3.   
  dravile's avatar

  hopelijk blijft hij alleen op PS3, misschien dat microsoft zo eindelijk inziet dat je voor internet op consoles niet hoort te betalen:)