Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition trailer

Need for speed: Hot Pursuit mikt weer op het klassieke Need for Speed-gevoel, dat we ook kregen in de Need for Speed topgames. Bekijk nu deze Limited Edition trailer, waarin we naast de inhoud van de Limited Edition ook wat razendsnelle gameplay te zien krijgen.

  1.   
    sthij's avatar

    vet 8)

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    sthij schreef, "vet 8) "

    Zeker 😀

  3.   
    ttassal's avatar

    vet ja. maar hopelijk wordt het die tienen wel waard die ze nu al krijgenXD. De eerste delen van NFS waren de beste, tot na mostwanted. Maar nou pikken ze draad wel op met deze game (hoopik)

  4.   
    MaTriX's avatar

    Owwwww me plasser wordt hard 🙄 ……….. Ford Shelby GT500

    BTW zeer vette trailer

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het oude Need for Speed gevoel is terug, vooral als ik alleen al naar de omgeving kijk. Sommige stukken laat me echt aan de oude Need for Speed denken van een aantal jaar geleden. Vroeger was ik echt een NFS fan, maar nu de laaste jaren heb ik er minder intressen in, nou ik dit zie begint het me echt te kriebelen.

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Na Undergound 1 vond ik need for speed niks meer aan Ik heb Midnight club 3 nog gespeeld maar ik heb het erna helemaal gehad met race games vond het niet leuk meer tot nu toe nog steeds niet, Maar van deze trailer krijg ik toch wel weer zin in ouderwets need for speed :D.

    Ik hoop dat ze snel een demo uitgeven al is het maar 1 race 😀

  7.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    Cool maar kunnen ze het na 2 á 3 mislukte pogingen weer goed maken?