Gun Loco aangekondigd; eerste scans vrijgegeven

Square Enix heeft vandaag op de GamesCom een nieuwe third-person shooter aangekondigd genaamd Gun Loco. De setting is ergens in een zonnestelsel, waar blijkbaar al de gekste dieren in het universum zijn opgesloten op een afgelegen gevangenis-planeet. Ze zijn daar achtergelaten en vergeten door de mensheid.

De game bevat zowel een single- als een multiplayer in een zogenaamde ‘sprint-action shooter’ formaat. Dit houdt ongeveer in dat het een ren-en-schiet-game is en om niet weggemaaid te worden door vijanden, spelers zullen moeten rennen, springen, duiken en zich verbergen, terwijl ze continue de omgeving in hun voordeel kunnen gebruiken.

Elk karakter komt met zijn eigen finishing move en vloek. De game bevat een stripachtige gameplay en stelt je in staat om je in een multiplayer potje van maximaal elf andere personen te bewijzen. De game moet exclusief volgend jaar voor de Xbox 360 komen, voor meer informatie kan je vanaf morgen de officiële site bezoeken, die dan gelanceerd zal worden.

Hieronder zijn de eerste scans van de game te bekijken.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    JonsoN's avatar

    Serieus.. wtf.

  2.   
    i7 Grendel's avatar

    Inderdaad, wat gebruikten ze toen ze dit bedachten. Grafisch wel grappig: cartoonachtige textures met realistische effecten.

  3.   
    morkop006's avatar

    ziet er wel lol uit …… weer alleen voor die stomme xdoos 😡

  4.   
    Fox's avatar

    JonsoN schreef, "Serieus.. wtf."

    lol XD

  5.   
    StuntelX's avatar

    konijn met een gun, Facking vet 😛