S.T.A.L.K.E.R. 2 in ontwikkeling voor PC en consoles

Ontwikkelaar GSC Game World heeft onthuld dat het bezig is met de ontwikkeling van S.T.A.L.K.E.R. 2. Door het gebruik van een nieuwe technologie zal het spel dit keer zowel op de PC als de consoles verschijnen. S.T.A.L.K.E.R. 2 zal in 2012 in de winkels moeten liggen en helaas liet het bedrijf verder geen informatie meer los. Het duurt in ieder geval dus nog even voordat we met een nieuwe S.T.A.L.K.E.R-game aan de gang kunnen, maar voor de fans is dat natuurlijk geen slecht nieuws.

“After the official sales of the series exceeded 4 million copies worldwide, we had no doubts left to start creating a new big game in the S.T.A.L.K.E.R. universe. This will be the next chapter of the mega-popular game players expect from us”

 1.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  OMG! Yea, dit noem ik nou eens geweldig nieuws (ook voor de pc :D)

 2.   
  ikkiewikkie's avatar

  nice, maar nog wel een beetje lang wachten 🙁

 3.   
  MaTriX's avatar

  Kep eigenlijk een hekel aan aankondigingen van games waar je zeker nog 2 jaar op moet wachten, maar tja toch leuk nieuws dat deel 2 ook op de consoles komt.

 4.   
  JonsoN's avatar

  Goed nieuws.. ik hoop trouwens dat ze zich aan de ontwikkeltijd houden, en niet zoals met Stalker1.. 🙂

 5.   
  Tadao's avatar

  nice,mn gf is fan van stalker (ik moetem nog proberen o.o xP)

 6.   
  GameAC's avatar

  Consoles ook? Gezien het feit dat ze hun games op 1 systeem al niet bugvrij kunnen maken, lijkt me het sterk dat ze dat wel kunnen op 3 systemen.

 7.   
  Nn3m3s1sS's avatar

  Wel erg ambitieus. Bovendien hoort stalker op de pc

 8.   
  DeAdSeYe's avatar

  S.T.A.L.K.E.R is een zéér goede game, alleen het spel was niet bepaald echt bug vrij, en verreist nogal hoge systeem eisen toen S.T.A.L.K.E.R. uit kwam, of dit is verholpen in de delen wat erna komen geen idee die heb ik nog nooit gespeelt. Maar ik hoop echt tot ze in S.T.A.L.K.E.R. 2 toch wel beter onder de loep nemen voordat ze hem releasen.

  Hoeveel S.T.A.L.K.E.R. games zijn er eigelijk al uit, 3???

 9.   
  NLkevvNL's avatar

  word te zwaar voor mij pc helaas. ookal wil ik em wel:$