Gamersnet.nl

Activision onthult Call of Duty: Black Ops Prestige Edition; inclusief auto

Activision heeft vandaag de speciale Collector’s Editions voor de PlayStation 3 en Xbox 360-versie van Call of Duty: Black Ops onthuld. De game is naast een gewone versie ook als Hardened en Prestige Edition te koop, zoals eerder al bekend was. De Prestige Edition heeft, net als die van Modern Warfare 2, een zeer stevig prijskaartje en ook deze keer krijg je er een toffe gadget voor terug: een auto! Nou ja, een radiografisch bestuurbare auto met daarop een cameraatje.

Deze “RC-XD Video Surveillance Vehicle” is gemaakt op basis van de RC-XD Killstreak-beloning die in de game zit, al heeft men de explosieven gek genoeg achterwege gelaten. Je krijgt er wel een toffe controller bij, voorzien van een 2 inch 220×176 kleuren TFT-schermpje, waarop je beelden kunt zien die de camera op de auto opneemt.

De Prestige Edition kost 149,99 dollar en bevat verder nog de volledige Hardened Edition. In deze Hardened Edition zit een gelimiteerde Black Ops Collector’s Medal, vier extra co-op maps die niet in de gewone versie zitten, een exclusief avatar outfit, een ‘steelbook’ case en natuurlijk de game zelf. Deze editie kost je 79,99 dollar. Een Europese prijs is nog niet bekendgemaakt.