Paramount verkrijgt rechten op Au Revoir, Crazy European Chick

Paramount heeft de rechten bemachtigd om het boek Au Revoir, Crazy European Chick van Joe Schreiber te verfilmen. Zowel Fox als Paramount was in de race om de rechten te kopen, die inmiddels dus aan Paramount toebehoren. Voor Schreiber was dit verhaal een grote stap, aangezien hij voorheen eigenlijk vooral horror als genre gebruikte.

Au Revoir, Crazy European Chick biedt een twist op het bekende boy-meets-girl genre. Hoofdpersoon is een middelbare scholier, die thuis gezelschap krijgt als zijn ouders besluiten een Oost-Europese uitwisselingsstudente in huis te nemen. Ze lijkt nogal saai in het begin, maar dan komt de jongen erachter dat hij haar verkeerd heeft ingeschat als ze samen besluiten het schoolfeest te verlaten en wat hippe clubs in New York City te bezoeken. De studenten onthult vervolgens dat ze eigenlijk een zeer mooie huurmoordenaar is en 5 doelwitten heeft om uit te schakelen. Ze dwingt de jongen om haar te helpen, terwijl hij er nog achter probeert te komen wat haar motieven eigenlijk zijn.

Paramount is momenteel in gesprek met Josh Schwartz, de producer van Gossip Girl en Chuck, om de ontwikkeling van de film in goede banen te leiden. Meer details over dit nog zeer prille project zullen allicht over enige tijd volgen…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren