Microsoft houdt toch persconferentie tijdens aankomende GamesCom

Vanochtend stuurde Microsoft al uitnodigen voor een zogenaamde ‘Play Day’ waar de pers voor het begin van de GamesCom verschillende games uit kan proberen. Of het bedrijf echter net zoals Sony en EA ook een persconferentie zou gaan houden was nog niet bekend. De website VG247 heeft hier na telefoontje met Microsoft echter duidelijkheid over kunnen vergaren.

Microsoft zal namelijk op dinsdag 17 augustus een persconferentie houden en heeft beloofd dat het enkele verassingen naar de beurs zal brengen. Welke vorm de conferentie zal krijgen weten we nog niet. Wij hopen in ieder geval niet op een herhaling van vorig jaar waar Peter Molyneux een zeer lange tijd mocht babbelen over Fable III. De game is leuk en Molyneux is vast een aardige man, maar slaapverwekkend kan hij ook zijn.

 1.   
  desxeon's avatar

  Laten we het beste van hopen.l 🙂

 2.   
  limsma's avatar

  meer core minder kinect
  hoop ik

 3.   
  GameAC's avatar

  limsma schreef, "meer core minder kinect
  hoop ik"

  😆 😆
  Met de release van Kinect zo dichtbij, zullen ze het alleen maar over Kinect hebben. Oh, en een beetje Reach.

 4.   
  bender's avatar

  limsma schreef, "meer core minder kinect
  hoop ik"

  of gewoon core voor kinect dat zou perfect zijn 😆

 5.   
  MaTriX's avatar

  Nieuws is nieuws en elk jaar laat MS toch weer wat leuks zien.

  Het zou natuurlijk groot nieuws zijn als MS een GTA V zou aankondigen exclusief voor de X360, hopen doe ik het niet want kep liever games op beide consoles maar het zou natuurlijk wel wat zijn als het zo is :D.

 6.   
  DeAdSeYe's avatar

  MaTriXX schreef, "Nieuws is nieuws en elk jaar laat MS toch weer wat leuks zien.
  Het zou natuurlijk groot nieuws zijn als MS een GTA V zou aankondigen exclusief voor de X360, hopen doe ik het niet want kep liever games op beide consoles maar het zou natuurlijk wel wat zijn als het zo is :D."

  Mij maak het geen bal uit, ook al wordt hij Ps3 exclusief. Heb hier ook Killzone 3 naast Halo staan, of Gears of Wars naast Uncharted, alleen als er een multi-platform game uit komt weet ik niet waar ik nou precies de game zou opkopen. Maar hopelijk komt Microsoft weer met iets leuks, want ze blijven me toch wel keer op keer toch wel verrassen.

 7.   
  MaTriX's avatar

  DeAdSeYe schreef, "

  ”MaTriXX” schreef, "Nieuws is nieuws en elk jaar laat MS toch weer wat leuks zien.
  Het zou natuurlijk groot nieuws zijn als MS een GTA V zou aankondigen exclusief voor de X360, hopen doe ik het niet want kep liever games op beide consoles maar het zou natuurlijk wel wat zijn als het zo is :D."

  Mij maak het geen bal uit, ook al wordt hij Ps3 exclusief. Heb hier ook Killzone 3 naast Halo staan, of Gears of Wars naast Uncharted, alleen als er een multi-platform game uit komt weet ik niet waar ik nou precies de game zou opkopen. Maar hopelijk komt Microsoft weer met iets leuks, want ze blijven me toch wel keer op keer toch wel verrassen."

  Knap dat je Killzone 3 naast Halo heb staan 😀

  Anyway mij zal het ook een worst wezen op welke console die komt sinds ik geniet van alle 3 de consoles en zijn games, alleen mijn opmerking was anders bedoelt dan jij dacht, tevens koop ik 99% van de multiplatforms op me X360 zo had ik Mafia 2 SE dus op de X360 besteld omdat ik de controller fijner vind maar nadat GN liet zien wat de 1e DLC inhield heb ik vandaag hem omgezet naar de PS3 versie omdat 25 missies met extra CUT scenes toch vrij veel is ik dacht dat het hooguit 5 extra missies zouden worden maar niet dus.

 8.   
  GameAC's avatar

  bender schreef, "

  ”limsma” schreef, "meer core minder kinect
  hoop ik"

  of gewoon core voor kinect dat zou perfect zijn 😆 "

  Ja, en ik win de loterij. 😆