Jade Raymond: Ubisoft Toronto kan straks 5 grote projecten tegelijk aan

Jade Raymond, de schone dame die aan het hoofd van Ubisoft Toronto staat, heeft grootse plannen met de ontwikkelstudio. Volgens Raymond moet de studio in de nabije toekomst zelfs aan vijf “AAA” projecten tegelijk kunnen werken.

Momenteel werkt de jonge studio aan twee grote projecten voor Ubisoft, waaronder de volgende Splinter Cell-game. Het team dat aan deze titel werkt bestaat onder meer uit de grote namen Alex Parizeau, Maxime Béland en Patrick Redding, die eerder al aan Splinter Cell: Conviction werkten.

Raymond vertelde het volgende over de ambitieuze plannen bij Ubisoft Toronto:

“We want to grow to 800 staff in ten years, we’re on two major projects now and eventually we’ll be working on five. I can’t say specifics now, we don’t want to get ahead of ourselves in our first year. But yeah, that’s the plan.”
Het doel van de studio is om sowieso uitsluitend met AAA-titels bezig te gaan en de verwachting is dat men in Toronto daarvoor groen licht krijgt van de penningmeester van Ubisoft.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  In 10 jaar tot meer als 800 werknemers groeien is best wel veel, en als ze aan 5 projecten tegelijk willen gaan werken. Dit is een kans om 800 nieuwe frisse gameontwikkelaars een kans te geven. Kan je vloeiend engels, stuur een sollicitatie zou ik zeggen, mischien tot ze overal wel wat game ontwikkelaars vandaan willen gaan plukken. En voordeel is, je hebt een beeldschone dame als baas, wie wilt dat nou niet. 😆

 2.   
  morkop006's avatar

  jah idd, khad een ander soort vrouw verwacht dat in de game-industrie zou werken.
  kzou er nu ook wel willen werken XD

 3.   
  Mandamo's avatar

  En uiteraard kon een plaatje niet missen bij dit nieuwsbericht. 😛

 4.   
  ChielB's avatar

  Ook al zegt Jade Raymond dat ze vandaag hoofdpijn heeft, dan nog plaatsen we het als nieuwsbericht. Alles voor een extra afbeelding. 😉

 5.   
  GameAC's avatar

  5 grote, maar kwalitatief middelmatige games.

  Of gewoon sequel na sequel na sequel.

 6.   
  killingdj0's avatar

  uhm splinter cell stopte tog na conviction

 7.   
  Stephan123's avatar

  ”killingdj0″ schreef, "uhm splinter cell stopte tog na conviction"

  Blijkbaar niet 😉

 8.   
  Armani's avatar

  ik hoop op een nieuwe rainbow six 😀

 9.   
  MaTriX's avatar

  Lekker wijf zou wel een spelletje met haar willen spelen 8)

  Nieuwe Splinter Cell met zelfde gameplay elementen zou te gek zijn tevens vraag ik me af wanneer Ubi nu eens I`m Alive gaat uitgeven.

 10.   
  DeAdSeYe's avatar

  Rainbow six in een compleet nieuwe jasje, want Rainbow Six Vegas zijn ook al 2 van uit. Meer ook een verhaal als vroeger en 2 teams met 4 personen erin. 😀