Heavy Rain krijgt voor de Kerst PlayStation Move-ondersteuning

Sony heeft bekendgemaakt dat Heavy Rain nog voor de Kerst een update krijgt waarmee het spel ondersteuning voor PlayStation Move krijgt toegevoegd. Dat deze ondersteuning er aan zat te komen wisten we al, maar dat dit nog voor de Kerst gaat gebeuren was nog niet bekend. Voor de nieuwe vorm van besturing is één Move controller en een navigatie controller nodig, al kan deze tweede ook vervangen worden door een ouderwetste Sixaxis controller. Het blijft natuurlijk ook mogelijk om het spel op de normale manier te blijven spelen.

Naast de update komt er ook nog een speciale Move-editie van Heavy Rain in de winkels te liggen. Deze editie is niets meer dan Heavy Rain met de Move-ondersteuning. Geen heel erg belangrijke toevoeging aan het assortiment van de verschillende gamewinkels dus.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  limsma's avatar

  is ook wel een spel wat er goed mee bestuurd kan worden maar geef mij maar de gewone versie

 2.   
  Thundergamer's avatar

  Waarom brengen ze een speciale Move editie uit als je de oude gewoon kan updaten 😮 😕

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Dat is mooi, voor de mensen die al Heavy Rain hebben en die ook de Move eens wilde uitproberen met het spel.
  Maar waaarom een Special Move edition uitbrengen waarom updaten ze niet alle Heavy Rain games gewoon want er zit toch geen verschil in in de Move Edition of de oude HR updated game.

 4.   
  MaTriX's avatar

  Eeeeh gamer4ever in het nieuws topic staat toch duidelijk dat er een update komt.

  2 Quotes uit het nieuws stukje:

  *Sony heeft bekendgemaakt dat Heavy Rain nog voor de Kerst een update krijgt waarmee het spel ondersteuning voor PlayStation Move krijgt toegevoegd.*

  *Naast de update komt er ook nog een speciale Move-editie van Heavy Rain in de winkels te liggen. Deze editie is niets meer dan Heavy Rain met de Move-ondersteuning. Geen heel erg belangrijke toevoeging aan het assortiment van de verschillende gamewinkels dus. *

  Ze zullen ongetwijfeld een bundle gaan verkopen van Move inclusief Heavy Rain.