Street Fighter x Tekken maakt Europees debuut tijdens de Gamescom

Street Fighter x Tekken werd vorige maand vrij verrassend onthuld tijdens de Comic-Con. Deze mix van topvechters van Capcom en Namco zal spoedig zijn Europese debuut maken, want zojuist is bekend geworden dat de game tijdens de Gamescom gedemonstreerd zal worden. Namco maakte bekend dat de grote heren Ono en Harada in Keulen aanwezig zullen zijn om een legendarisch gevecht tussen Ryu en Kazuya te tonen:

“Witness the clash of two Legends of Fighting at gamescom 2010 for the Duel of the Decade. Join the exclusive premiere of Street Fighter x Tekken and meet the makers of the two best fighting games, Yoshinori Ono (Street Fighter) and Katsuhiro Harada (Tekken). Watch as the two fighting game icons Ryu and Kazuya test their might on stage and on screen.”
Daar heb je het, nog een reden om later deze maand een bezoekje te brengen aan de Gamescom te Keulen, die van 19 tot en met 22 augustus voor het grote publiek geopend is.

  1.   
    GameAC's avatar

    Weer Ryu vs. Kazuya. Ze hadden toch minstens nieuwe footage kunnen tonen.

  2.   
    GamerUnknown's avatar

    Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai 😳

  3.   
    GameAC's avatar

    GamerUnknown schreef, "Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai 😳 "

    Bedankt voor je bijdrage.

  4.   
    MaTriX's avatar

    Enige vecht game die ik op het moment in de gaten hou is de nieuwe Mortal kombat, SF en Tekken hebben me eigenlijk nooit kunnen boeien maar ieder ze smaak.

    GameAC schreef, "Weer Ryu vs. Kazuya. Ze hadden toch minstens nieuwe footage kunnen tonen."

    Misschien is het wel nieuwe footage en niet wat ze al hebben laten zien of was het al zichtbaar in je glazen bol 😛

  5.   
    GameAC's avatar

    matrix50″][quote=”GameAC schreef, "Weer Ryu vs. Kazuya. Ze hadden toch minstens nieuwe footage kunnen tonen."

    Misschien is het wel nieuwe footage en niet wat ze al hebben laten zien of was het al zichtbaar in je glazen bol 😛 [/quote]

    Laten we eerlijk zijn, zelfs al is het nieuwe footage dan is het nog niet interessanter dan nieuwe characters.

  6.   
    MaTriX's avatar

    Ryu and Kazuya zijn nu eenmaal de gezichten achter deze games dus is het vrijwel logisch dat ze met hun komen tijdens het europees debuut.

  7.   
    ChielB's avatar

    En de games laten nog erg lang op zich wachten, dus de kans is ook groot dat ze simpelweg nog niet meer hebben om te laten zien.