Crysis uitgesteld tot begin 2011

Electronic Arts heeft tijdens de presentatie van haar financiΓ«le cijfers bekendgemaakt dat we nog wat langer op Crysis 2 moeten wachten. De game is uitgesteld tot het vierde kwartaal van EA’s fiscale jaar, wat betekent dat we Crysis 2 ergens in de eerste maanden van 2011 kunnen verwachten. Oorspronkelijk zou deze veelbelovende shooter in de herfst van dit jaar verschijnen, zo werd vlak voor de E3 nog gemeld.

We kunnen in elk geval over twee weken meer verwachten van de multiplayer van Crysis 2, als EA de game toont tijdens de Gamescom. De volledige game verschijnt voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 en ondersteunt ook 3D.

 1.   
  GamerUnknown's avatar

  Oke nou het kan er alleen maar beter op worden πŸ™‚

 2.   
  desxeon's avatar

  Jammer πŸ™ ,maar hij kan er nu alleen maar beter op worden.

 3.   
  i7 Grendel's avatar

  Ze hebben meer tijd om de game te maken, dat betekent niet dat de game beter wordt. Als je een paar maanden extra tijd neemt maar ook 90% van de mensen van het project haalt helpt het ook niet. Vreemd scenario overigens.

 4.   
  Carcass's avatar

  Crappy..

 5.   
  MaTriX's avatar

  Owell liever dat ze wat langer ermee bezig zijn en een top game afleveren dan dat ze het snel afrafelen.

 6.   
  limsma's avatar

  neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 7.   
  MisterMDW's avatar

  Vind ik niet zo erg om te horen de game is dan uiteindelijk beter en ik kan weer 1 game afschrijven van me lijstje van toptitels waaruit ik deze herfst moet kiezen πŸ™„

 8.   
  MaTriX's avatar

  mikeydw schreef, "Vind ik niet zo erg om te horen de game is dan uiteindelijk beter en ik kan weer 1 game afschrijven van me lijstje van toptitels waaruit ik deze herfst moet kiezen πŸ™„ "

  Hehe zoiets heb ik ook het geld heb ik wel om ze te kopen maar om ze allemaal in zo`n korte periode te spelen is toch wel wat anders.

 9.   
  Menyz0r's avatar

  Damn, jammer πŸ™

 10.   
  G_Dragon16's avatar

  Weet niet wat ik ervan moet vinden, je hoort zoveel games uitgestelt worden!
  Het is wel heel erg jammer!

  Hoop trouwens dat makers de methode van forza 3 keer overnemen, die staat op 2dvds en eentje is instal en andere play disc , hierdoor kunnen games groter gemaakt worden

 11.   
  ikkiewikkie's avatar

  beetje jammer, maar als het er een betere game van wordt, hoor je mij niet verder zeuren

 12.   
  obi_wan383's avatar

  Zit ik niet mee in, ik heb liever dat ze een game beter polishin dan een onafgewerkte uitgeven.

 13.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  mikeydw schreef, "Vind ik niet zo erg om te horen de game is dan uiteindelijk beter en ik kan weer 1 game afschrijven van me lijstje van toptitels waaruit ik deze herfst moet kiezen πŸ™„ "

  goed bedacht πŸ˜‰

 14.   
  soulzx3's avatar

  het spel wordt er niet slechter op, alleen eer zullen enkele gamers teleurgesteld zijn, ja, niet teleurgesteld persΓ© maar vinden het jammer.

 15.   
  RedGridNL's avatar

  jammer πŸ™ ik hoop dat dan de pc versie goed getweaked is dat die niet zo zwaar is als crysis die is egt belachelijk zwaar 😑 πŸ˜›

 16.   
  endskonik's avatar

  GamerUnknown schreef, "Oke nou het kan er alleen maar beter op worden πŸ™‚ "

 17.   
  endskonik's avatar

  GamerUnknown schreef, "Oke nou het kan er alleen maar beter op worden πŸ™‚ "

  daar ben ik het mee eens

 18.   
  yaxxo's avatar

  RedGridNL schreef, "jammer πŸ™ ik hoop dat dan de pc versie goed getweaked is dat die niet zo zwaar is als crysis die is egt belachelijk zwaar 😑 πŸ˜› "

  De consoles moeten hem kunnen runnen, dus dan is hij voor een game pc niets, behalve als je hem beter als consoles wil spelen. Maar daar zal hij ook nog goed geoptimaliseerd zijn, Cevat Yerli heeft in een interview gezegd dat ze daar erg veel moeite in stoppen.

  Ik ben blij dat hij is uitgesteld, Crysis 1 is mijn lievelingsspel, maar heeft ook wat bugs en slechte delen, en dat hoop ik minder te zien in C2