Resistance 3 mogelijk onthuld tijdens Gamescom

De laatste dagen duiken er steeds meer geruchten op dat een onthulling van Resistance 3 nabij is. Volgens de laatste berichten zou ontwikkelaar Insomniac tijdens de Gamescom in Keulen het derde deel gaan onthullen, tijdens de persconferentie van Sony op 17 augustus. Sony Computer Entertainment Europe heeft zeer verrassend gereageerd met “geen commentaar”.

Insomniac liet vorige week al weten dat haar nieuwe “PlayStation 3 Project” binnen nu en het PAX Prime-evenement in september aangekondigd zal worden. Klinkt als een onthulling tijdens Gamescom in onze oren.

Wat er ook gaat gebeuren, de kans is groot dat we over twee weken meer weten als de Gamescom van start gaat met de eerste persconferenties. Uiteraard is GamersNET in Keulen aanwezig om uitgebreid verslag te doen van alle actie.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Zo bijzonder waren Resistance 1 en 2 ook weer niet. Leuke en visueel mooie shooters, maar verder ook niet. Misschien bij gebrek aan beter dat hier zoveel ophef om is.

 2.   
  toeter83's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Zo bijzonder waren Resistance 1 en 2 ook weer niet. Leuke en visueel mooie shooters, maar verder ook niet. Misschien bij gebrek aan beter dat hier zoveel ophef om is."

  idd

 3.   
  GameAC's avatar

  Hopelijk dat ze weer terug gaan naar de gameplay van R1. R2 probeerde teveel CoD te zijn en het werd daardoor een schijt-game.

 4.   
  JonsoN's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Zo bijzonder waren Resistance 1 en 2 ook weer niet. Leuke en visueel mooie shooters, maar verder ook niet. Misschien bij gebrek aan beter dat hier zoveel ophef om is."

  Wat jij zegt begrijp ik niet helemaal, wat is er dan zo bijzonder aan MW2?, om maar een voorbeeldje te geven.
  Bij elk nieuwtje omtrent een nieuwe CoD is er ook erg veel ophef, omdat mensen het een goed spel vinden, waarom zou bij een nieuwtje van Resistance dan geen ophef mogen zijn?, er zijn namelijk ook mensen die gek op dit spel zijn ๐Ÿ™‚

 5.   
  GameAC's avatar

  JonsoN schreef, "Wat jij zegt begrijp ik niet helemaal, wat is er dan zo bijzonder aan MW2?)"

  Dat er Call of Duty op de doos staat. ๐Ÿ™‚

 6.   
  xDafuzey's avatar

  YHEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ๐Ÿ˜•