PC-versie Fable III loopt vertraging op

Tijdens de onthulling van Fable III was er goed nieuws voor PC-gamers, want dit derde deel kent naast een Xbox 360-versie ook een versie voor de PC. Microsoft liet destijds weten dat Fable III voor de PC op dezelfde dag zou verschijnen als de Xbox 360-versie. Dacht je dat dit te mooi was om waar te zijn? Dan krijg je vandaag gelijk, want de PC-versie heeft vertraging opgelopen en zal later worden uitgebracht.

Als reden voor dit uitstel meldt Microsoft dat men beide versies van een geoptimaliseerde ervaring wil voorzien, waardoor er met verschillende ontwikkelschema’s wordt gewerkt. Een concrete releasedatum voor de PC-versie werd nog niet gegeven, maar Microsoft liet weten dat we spoedig nieuws hierover kunnen verwachten.

De Xbox 360-versie van Fable III verschijnt eind oktober.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Jammer, maar ook wel weer positief dat ze niet zomaar een directe port maken naar de PC. Zolang het maar een goede game weer wordt 8)

 2.   
  MaTriX's avatar

  Gelukkig geen vertraging voor de console, blijft het vrouwtje ook weer blij.

 3.   
  Tadao's avatar

  ik zit nog te twijfelen of ik de pc versie of console versie ga nemen x.x

 4.   
  Lode's avatar

  Fable: The Lost Chapters was de max! Hopelijk deze ook. Ik wacht liever nog paar jaartjes dan een onafgewerkt spel op mijn bord te krijgen. 😀

 5.   
  killingdj0's avatar

  ugh altijd de pc

 6.   
  Broodbeleg's avatar

  Lode schreef, "Fable: The Lost Chapters was de max! Hopelijk deze ook. Ik wacht liever nog paar jaartjes dan een onafgewerkt spel op mijn bord te krijgen. :D"

  Juist. Plus de reden die ze geven lijkt er op dat ze er geen port van maken. Kan alleen maar goed zijn.

 7.   
  theis's avatar

  kan alleen maar goed uitpakken (hoewel, met microsoft weet je het nooit) 😛

 8.   
  Tadao's avatar

  ”killingdj0″ schreef, "ugh altijd de pc "

  laat me je zin even äfmaken: “Ugh, altijd de pc” die vaak wat uitgebreider krijgt qua het spel zelf omdat de pc minder last heeft van limieten dan de consoles. xP Anyway, behalve dat, er zijn ook zat console exclusive games, dus er zit wel wat balans tussen pc en overige consoles. Ik snap dus niet echt het punt van je comment.

  ontopic: Ik hoop dattie net zo goed wordt als the lost chapters. Fable 2 viel wel tegen, het was te makkelijk en miste eindbazen… En het had geen bordeel meer D=

 9.   
  Tom's avatar

  Lode schreef, "Fable: The Lost Chapters was de max! Hopelijk deze ook. Ik wacht liever nog paar jaartjes dan een onafgewerkt spel op mijn bord te krijgen. :D"

  Hmmm… The Lost Chapters. Wat een geweldig spel was dat zeg. Het zou wat zijn als ze die vibe weer terug konden brengen in Fable III.

 10.   
  GameAC's avatar

  Logisch, ze willen de game liever op de 360 verkopen dus hebben ze de PC versie uitgesteld. Zou me zelfs niks verbazen als hij gecanceld wordt (ala Alan Wake, eerst PC vertraging, toen gecanceld).

 11.   
  MaTriX's avatar

  De verkopen op een console zijn nu eenmaal beter dan die op de PC gezien daar iets meer pirated wordt dan op de console, het zelfde zie je ook met games als Assassins Creed, of ze hem op laatste moment cancelen dat weet ik niet ik bezit nu eenmaal geen glazen bol zoals sommige.

 12.   
  viceroy's avatar

  *Verbaasde blik*
  oh wacht.. Het zat er aan te komen 😉

 13.   
  RedGridNL's avatar

  zolang het geen klote port word en ze de tijd goed gebruiken zeg ik prima! 8)