Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: StarCraft II: Wings of Liberty What Is StarCraft II trailer

Na meer dan tien jaar ligt dan eindelijk het vervolg op StarCraft in de winkels. Mocht je nog niet weten wat StarCraft II is, of heb je een tijdelijke black-out, dan kun je deze trailer bekijken als opfrissertje voor je geheugen.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Dat is wel vet!
  die stem van die gast, dikke bad company voice, bij die MP trailer. echt te gek.

 2.   
  Tadao's avatar

  Het spel is echt vet, enigste wat het mist is unit formaties vind ik xP

 3.   
  MaTriX's avatar

  Gave trailer, binnenkort maar eens van me zoon lenen en op me laptop spelen.

 4.   
  Neolite's avatar

  Starcraft 2 is zeker wel een van de beste spellen die ik ooit gespeeld heb. Alles klopt en het is zo heerlijk in balans. Er zijn gewoon geen units waar je niks tegen kan beginnen, altijd wel een counter. En het werkt nog heerlijk verslavend ook.

  @Tadao, Unit formaties werken niet bij starcraft 2 en het is ook niet logisch. 😉

 5.   
  Tadao's avatar

  Neolite schreef, "Starcraft 2 is zeker wel een van de beste spellen die ik ooit gespeeld heb. Alles klopt en het is zo heerlijk in balans. Er zijn gewoon geen units waar je niks tegen kan beginnen, altijd wel een counter. En het werkt nog heerlijk verslavend ook.
  @Tadao, Unit formaties werken niet bij starcraft 2 en het is ook niet logisch. 😉 "

  Waarom is het niet logisch? Een box formation die een siegetank beschermd, of een line formation en dan hold position met marines op de ramp voorkomen dan de vijand er zo simpel overheen rent, in plaats van dat je je units stuk voor stuk moet plaatsen bij de opening. Waarom is het nou niet logisch? >.> en box formation is ook handing voor het beschermen van dingen zoals te colossus, vooral tegen melee vijanden