APB’s Human Avatar is ready to rock

Ter ere van de launch van APB organiseerde Electronic Arts een wel erg bijzondere reclamecampagne. Internetgebruikers mochten één persoon gedurende drie weken volledig aanpassen op een aantal aspecten van zijn uiterlijk. Josh werd gekozen als ‘The Human Avatar’ en nu zijn haar is geknipt en hij beschikt over een piercing, een tattoo en een complete steampunk-look is hij helemaal klaar.

Hieronder is zichtbaar hoe Josh de laatste fase van zijn transformatie, de kleding en wapens, meemaakt:

Nu Josh helemaal klaar is, kan hij beginnen met het spelen van APB. Maar of hij nou aan de kant van de Enforcers of die van de Criminals staat, is nog maar de vraag.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Haha vette video 😆

  2.   
    RemcoBluB's avatar

    haha, lijkt me best stom, kleding kan je uit doen , haar kan je goed doen, maar die tattoo…. tjaa die kan je weg laten halen alleen dan zie je die lidtekens allemaal enzo 😛

  3.   
    Boxer's avatar

    RemcoBluB schreef, "haha, lijkt me best stom, kleding kan je uit doen , haar kan je goed doen, maar die tattoo…. tjaa die kan je weg laten halen alleen dan zie je die lidtekens allemaal enzo 😛 "

    plakplaatjes!

  4.   
    Basketter14's avatar

    Wat is stage 6?

  5.   
    Tom's avatar

    ”Basketter14″ schreef, "Wat is stage 6?"

    In die fase krijgen we in één filmpje, de complete metamorfose te zien die Josh meegemaakt heeft.

  6.   
    klacko's avatar

    boxer schreef, "

    ”RemcoBluB” schreef, "haha, lijkt me best stom, kleding kan je uit doen , haar kan je goed doen, maar die tattoo…. tjaa die kan je weg laten halen alleen dan zie je die lidtekens allemaal enzo 😛 "

    plakplaatjes!"

    volgens mij is die tattoo best wel echt hoor, kijk stage 4 daar zie je dat hij wel een echte tattoo krijgt.